Vino la un Atelier de upcycling pentru velo-accesorii


Atâta timp cât împărțim același drum cu mașinile, vizibilitatea în trafic a persoanelor pe bicicletă și transport alternativ este importantă. Accesoriile velo nu trebuie să fie neapărat plictisitoare sau inestetice – ele pot fi cool! Împreună cu fetele de la @Destul de Bine și @Mozhem, Alianța Biciclete Chișinău vă propune un concept fain și sustenabil de velo-fashion! 

Vino la atelierul de upcycling la care se vor folosi veste, haine și materiale uzate/second hand pentru a confecționa veste, patch-uri și alte accesorii reflectorizante creative.

Organizatorii vor asigura materialele necesare din care să-ți confecționezi o vestă sau să-ți decorezi alte haine cu elemente reflectorizante, dar dacă ai propriile materiale/haine pe care dorești să le folosești, ești încurajat să le aduci și să le dai o viață alternativă! 

*Nu este nevoie să ai mari skill-uri, chiar dacă nu te pricepi la cusut și croitorie, vino și vei fi ajutat să-ți confecționezi ceva pentru tine!

*Fii vizibil/ă și cool în același timp! 

Pentru participare, e nevoie să completezi FORMULARUL.
LOCURILE SUNT LIMITATE!

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Echipa Youth.md te invită la „City quest”, duminică, 31 iulie
Next Ai între 14-16 ani? Răspunde într-un eseu la întrebarea „De ce vreau să devin leader?” și câștigă o tabletă performantă!
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − 5 =