Află cum s-a organizat evenimentul „ManiFESTul Tinerilor” pentru Sănătate de la voluntarii Youth.md


La data de 12 august, în parcul Valea Morilor, s-a desfășurat evenimentul „ManiFESTul Tinerilor pentru Sănătate”, în cadrul căruia au avut loc numeroase activități dedicate persoanelor dornice de a promova un mod sănătos de viață.

Află mai jos de la voluntarii Youth.md cum a fost experiența lor în procesul organizării evenimentului.

„Consider că “ManiFESTul tinerilor pentru sănătate” a fost un proiect binevenit și util în rândul copiilor și adolescenților. Vorbind despre procesul de organizare, acesta a decurs conform planificării inițiale și s-au respectat toate etapele. S-a ținut cont de ideea și conceptul evenimentului. Astfel, au fost activități potrivite pentru publicul prezent (cursă de alergat, yoga, quiz etc.). De asemenea, nu s-a uitat nici de partea de decor a zonei unde a avut loc evenimentul de care s-au ocupat voluntarii. Personal, m-am simțit foarte bine la eveniment, atmosfera fiind una plăcută. Interacțiunea cu participanții, voluntarii și organizatorii a fost plină de entuziasm și a constituit o oportunitate excelentă de a-ți face noi prieteni.”, afirmă Arina Mecineanu, voluntară Youth.md

„La festival a fost o experiență unică, organizatorii au fost foarte deschiși la sugestii și s-au putut adapta la orice situație. Cu gândirea lor au reușit să realizeze unele soluții pentru diverse probleme și alte chestii. Echipa organizatorică a fost superbă și sper să o văd și la un alt eveniment”, declară Robert Nani, voluntar Youth.md.

„Să fii voluntar/ă la „ManiFESTul Tinerilor pentru Sănătate” a fost o provocare pe care tinerii din Youth.md au acceptat-o cu multă deschidere și entuziasm. Am ajutat la pregătirea zonelor de divertisment, a decorului și ne-am asigurat că participanții vor beneficia de toate cele necesare. O parte din lucrul meu în calitate de voluntară a fost să întâmpin și să informez participanții cu privire la activitățile din cadrul evenimentului. A fost o ocazie perfectă pentru a aminti persoanelor de toate vârstele că aceștia sunt suflete tinere și libere”, ne comunică Valeria Berestean, voluntară Youth.md.

„Evenimentul a fost organizat foarte bine. Mi-a plăcut faptul că voluntarii au fost repartizați pe zone, astfel au fost mai eficienți. La fel, faptul că erau atât zone pentru maturi, copii și pentru diferite activități,  m-a impresionat mult. Am reușit sa comunic cu mai mulți oamenii, astfel făcând cunoștințe noi, și am rămas cu o experiență și emoții de neuitat. De asemenea, mi-am pus la încercare cunoștințele în cadrul concursurilor și quiz-urilor, care la fel au fost organizate superb cu prezentatori minunați. Consider că echipa care a organizat evenimentul s-a descurcat foarte bine, dăruind emoții frumoase oamenilor”, afirmă Nicoleta Rîșnița, voluntară Youth.md.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Reporter Youth.md: Nicoleta Catana

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Cu tricolorul în suflet și gand! Vedeți ce au implementat tinerii in comunitatea lor
Next Descoperiți SUA prin intermediul programelor de schimb
Nicoleta Geru
About the author

Nicoleta Geru

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + eleven =