Înscrie-te la Forumul SoliDARE – întâlnire europeană a organizațiilor din Corpul European de Solidaritate, Timișoara, 20-24 septembrie 2022


SoliDARE își propune să reunească reprezentanți ai organizațiilor și grupurilor informale active în Corpul European de Solidaritate. Evenimentul își propune să înceapă construirea comunității de organizații care fac parte din rețeaua Corpului European de Solidaritate. Centrul de Resurse al Corpului European de Solidaritate împreună cu Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale și Agenția Națională Poloneză (Fundația pentru Dezvoltarea Sistemului Educațional) dezvoltă evenimentul internațional mixt „SoliDARE”

Context

Corpul European de Solidaritate este ghișeul unic al UE pentru oportunități de voluntariat pentru tineri. Organizațiile care beneficiază de program sunt un actor important și au nevoi specifice la care ar trebui să li se răspundă prin crearea unui loc pentru crearea de rețele și schimb de experiență.

SoliDARE este construit pentru a fi întâlnirea europeană a organizațiilor active și a liderilor de tineret din proiecte de Solidaritate, din program. Ne propunem împreună cu SoliDARE să creăm în timp o comunitate puternică de organizații, care să facă parte dintr-o rețea mai mare de comunități care se conectează cu programul Corpului European de Solidaritate, împreună cu europeni, TEC, mentori și alții.

SoliDARE este spațiul în care organizațiile (și liderii proiectelor de solidaritate) se întâlnesc la nivel european.

Obiective:

  • să ofere spațiu pentru crearea de rețele și crearea de viitoare parteneriate;
  • să aducă inspirații;
  • să construiască un sentiment de apartenență la o comunitate de program Solidarity Corps;
  • să sporească calitatea implementării Corpului European de Solidaritate.

Evenimentul va include contribuții din partea experților, spațiu deschis pentru participanți și spațiu pentru schimbul de soluții la provocările cu care se confruntă organizațiile în implementarea acțiunilor susținute de Corp. Se așteaptă ca participanții să contribuie la program cu așteptările, nevoile și propunerile lor de ateliere. Evenimentul va fi un amestec între împărtășirea experienței și construirea comunității pentru organizații active și grupuri informale și tineri.

Limba de lucru: engleza.

Detalii și aplicare: aici.

Termen-limită de aplicare: 15 iunie 2022.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ia-ți bicicleta sau trotineta și vino la Velo Road Chișinău!
Next Participă în cadrul Taberei de Vară FinEdu 2022
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − 7 =