Apel pentru organizații: Alăturați-vă Festivalului Politic al Europei


Alăturați-vă Festivalului Politic al Europei – împreună putem face schimbări pozitive pentru Europa!

Sprijinirea, consolidarea și promovarea valorilor noastre democratice europene nu a fost niciodată mai importantă decât acum și, prin urmare, Festivalul Politic al Europei (PFoE) vă invită să participați și să luați parte activ la Festivalul Noii Democrații, unde împreună ne putem consolida democrațiile europene. .

Opinia dumneavoastră contează – și prin urmare, organizatorii Festivalului vă invită să participați la PFOE în următoarele moduri:

· Alăturați-vă uneia dintre dezbaterile noastre în cadrul celor șapte teme – vă puteți înscrie pentru a fi un vorbitor și participant la Festival pe site-ul www.pfoe.org.

· Alăturați-vă și creați evenimente în standul organizației dvs. – dacă organizația dvs. nu are deja un stand la Festival, atunci așteptăm cu nerăbdare să auzim de la dvs.

· Creați-vă propria dezbatere pe una dintre etapele noastre tematice – puteți să vă puneți interesele politice pe agendă.

· Alăturați-vă „Speaker’s Corner” – veniți și vorbiți despre un subiect care vă este aproape. Este chiar posibil să aplicați pentru un interval de timp liber la „Speakers’ Corner”, astfel încât sperăm să oferim oportunități pentru cât mai multe organizații, fie ele mari sau mici.

· Alăturați-vă „Listelor vorbitorilor” și permiteți partenerilor Festivalului să vă contacteze cu evenimente la care doresc să participați.

Împreună cu cetățeni, politicieni, întreprinderi și organizații din întreaga Europă, PFOE pregătește scena pentru dezbateri, discuții, audieri și ateliere de lucru pe agenda politică, socială și culturală europeană. Creștem implicarea importantă a cetățenilor prin implicarea publicului și prin distrugerea barierelor dintre politicieni și cetățeni.

În perioada 25-28 august 2022, Mariager din nordul Danemarcei va fi plină de dezbateri, discuții și activități culturale pe scene și în corturi pe străzile pietruite ale centrului orașului și ale portului.

Deja, mai mulți membri ai Parlamentului European, miniștri europeni, ambasadori în Danemarca și organizații din unele dintre cele peste 40 de națiuni europene și-au anunțat participarea. Ei vor participa la discuții sau își vor amenaja propriile standuri – sperăm să ne vedem și cu tine.

Confirmați disponibilitatea dumneavoastră pentru o întâlnire, unde s-ar putea discuta despre posibila dvs. participare la următorul e-mail:  bhss@pfoe.org, Bolette Halkjær Skov Sørensen, Political Assistant.

Între timp, puteți citi mai multe despre PfoE în pagina online sau pe site-ul nostru, www.pfoe.org.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Descoperă ce ne face umani, vizionând acest documentar
Next Training: Consolidarea educației antreprenoriale pentru lucrătorii de tineret, Turcia, 20-28 iulie 2022
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × two =