Gala Premiilor pentru Cercetare Științifică a Studenților, ediția 2020


gala premiilor ediția 2020

La Academia de Studii Economice a Moldovei s-a desfășurat Gala Premiilor pentru cercetare științifică a studenților în anul 2020, dedicată Nopții Cercetătorilor în Republica Moldova și Zilei Leului Moldovenesc (moneda națională a Republicii Moldova, introdusă la 29 noiembrie 1993).

Premii și Diplome de Excelență pentru participarea activă și rezultatele obținute în procesul studierii domeniului monedei și creditului s-au oferit Tinerilor Monetariști:

Premiul de gradul I – Ana Barbă și Alexandru Murzac; 

Premiul de gradul II – Ioan Negoiță, Corina Obadă și Valentina Popușoi. 

Deținătorilor premiilor de gradul I li s-a oferit monede comemorative „Ivan Mocan – 100 de ani de la naștere”, iar pentru premiul de gradul II s-au oferit monede dedicate aniversării a 30-a de la adoptarea drapelului Republicii Moldova.

Evenimentul s-a desfășurat în format online cu organizarea  și participarea Prim-viceguvernatorului  Băncii Naționale a Moldovei, absolvent ASEM , Vladimir Munteanu și Oleg Stratulat, profesor universitar, șef al departamentului ,,Investiții și Activitate Bancară”, responsabil pentru organizarea concursului şi evenimentului. 

Grigore Belostecinic, academician, profesor universitar, doctor habilitat, rectorul Academiei de Studii Economice a Moldovei, a adresat cuvinte de felicitare premianților, mulțumiri organizatorilor, și și-a exprimat certitudinea că ,,Cercetarea științifică a studenților ASEM  reprezintă viitorul științei economice a Republicii Moldova”. 

Descoperă mai multe oportunități și evenimente online pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Devino parte a programului „Tech Women Ambassadors 2021”
Next Oportunitate de voluntariat: Code For Moldova te invită în echipa sa
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + nine =