50 de companii și sute de oferte de muncă: sau cum a fost la Târgul de Cariere 2019

Târgul de Cariere, Hai că variante există, TdC, Job, Carieră

Weekendul trecut, toți doritorii de a-și găsi un job nou și-au dat întâlnire la Târgul de Cariere, la Palatul Național Nicolae Sulac.

În cadrul târgului peste 50 de companii au prezentat posturile vacante și ofertele de angajare pentru candidați cu sau fără de experidnță. Printre angajatori s-au numărat: Kaufland, DRÄXLMAIER, Michelin, Linella, Jurnal TV, Combinatul Siderurgic Galați, MAIB, PwC, ITN, Maspex Romania, VictoriaBank, MobiasBancă, Moore Stephens, Rabota, Philip Morris International, ArcelorMittal Iași, Bass Systems, EY Moldova, GG Cables & Wires EE, H.ESSERS sau Rin Hotels.

Una din noutățile ediției a fost amenajarea zonei de gaming, organizată în parteneriat cu Transylvania eSports Competition și powered by Samsung.

La târg au fost expuse locuri de muncă în domenii precum Servicii și BPO, Auto & Automotive, Retail, Financiar, Industria Alimentară, Asigurări, Recrutare, Contabilitate și Audit, Bănci, Turism, Consultanță, Producție & Tehnică, Telecom și multe altele.

Târgul s-a bucurat de aproximativ 5000 de vizitatori, care au aflat despre noile oportunități iar unii din ei și-au găsit chiar și un loc de muncă.

Previous Vrei să afli despre impactul editorial asupra cititorilor? Vino la o întâlnire cu Evgeny Gladin
Next Tinerele din mediul rural se pot înregistra la „STEP - oportunități economice pentru tinerele din mediul rural”
Laura Catărău
About the author

Laura Catărău

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *