5 motive pentru care să participi la DemoDay by Talmazan School!


DemoDay

Ai auzit şi tu despre evenimentul DemoDay – 5 active must în lucrul cu Social Media în 2020, organizat de Talmazan School şi te întrebi de ce să participi? Uite aici 5 motive convingătoare:

  • Află mai multe despre tendințele anului 2020

Tendințele influenţează pe termen mediu sau lung, altele se derulează foarte repede și se uită. Pentru a avea succes în domeniul Marketing-ului digital, nu poți activa fără să cunoști cele mai populare platforme, mecanisme și algoritmi cu care să impresionezi publicul ţintă. Despre strategii noi de promovare, cu siguranță, vei afla la DemoDay.

  • Învaţă cum afacerea ta să vândă intensiv pe social media

,,Dacă vrei să vinzi, trebuie să fii văzut” – spune Dumitru Talmazan (speaker şi organizator al evenimentului), ceea ce Facebook şi Instagram poate asigura. În anul 2020, tendințele arată că cele mai multe vânzări se fac online, iar despre cum să faci asta, cum să creezi content de calitate şi să atragi clienți vei învăța doar aici!

  • Analizează cum să gestionezi bugetul campaniei de promovare

Bugetul unei campanii de promovare e diferit pentru oricare companie. La DemoDay by Talmazan School vei analiza şi învăța cum să îl gestionezi corect şi eficient, astfel încât să ai parte de profit şi clienți cât mai mulți. Lecția practică nu va lipsi şi toate cunoştințele teoretice dobândite vor fi puse în aplicare.

  • Cunoaşte mai multe despre Talmazan School

DemoDay este pentru toți cei care doresc să vină la cursurile de bază, dar nu sunt siguri dacă fac alegerea potrivită. Aici îți vei putea formula o imagine mai clară, atât despre Talmazan School, cât și despre Social Media Marketing. Vei înțelege dacă Marketing-ul e pentru tine şi dacă vrei să faci carieră din asta.

  • Evenimentul este GRATUIT

Este o oportunitate perfectă de a face networking și de a crea o comunitate care promovează aceleași interese pentru Social Media. Înveți gratuit cum implementezi strategiile de comunicare digitală, care este content-ul ideal pentru compania ta, cum te ajută Google Analytics şi Yandex Metrica, toate acestea de la Dumitru Talmazan –  antreprenor digital, speaker internațional şi expert în Social Media Marketing!

Reamintim că evenimentul DemoDay – 5 active must în lucrul cu Social Media în 2020 va avea loc la data de 25 februarie, pe strada Kogălniceanu 85, 2027 Chişinău, începând cu ora 18:00. Înregistrarea se face în prealabil, accesând link-ul: http://talmazan.school/demoday/fb?utm=ticketsutm_source=facebook&utm_medium=events_fb&utm_campaign=ticket_link.

Află mai multe detalii despre acest eveniment aici!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Eveniment pentru studenţi: Cum să devii asistent medical generalist!
Next Voluntariat pentru tineri și tinere la Festivalul Feminin de Karatedo
Tomov Ana-Maria
About the author

Tomov Ana-Maria

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *