Voluntariat pentru tineri și tinere la Festivalul Feminin de Karatedo


voluntariat pentru tineri festivalul feminin karatedo

Implică-te într-un voluntariat pentru tineri și tinere la Festivalul Feminin de Karatedo, organizat de CNOS, Federația Națională de Karatedo din Republica Moldova WKF și capătă o experiență inedită în lumea sportului!

La data de 7 martie se va desfășura FESTIVALUL FEMININ DE KARATEDO – un eveniment dedicat doamnelor și domnișoarelor, care sunt adevărate “luptătoare pe tatami și campioane în viață”.  Organizat cu ocazia  Zilei Internaționale a Femeii, festivalul este o oportunitate excelentă de a descoperi și valorifica potențialul fetelor și femeilor, ce practică artele marțiale.

”Festivalul Feminin de Karatedo” va celebra cea de-a treia ediție în 2020 – un an simbolic pentru Karatedo, marcat de includerea acestui gen de sport în programul Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Pentru a asigura buna desfășurare a Festivalului, este nevoie de sprijinul voluntarilor. Comitetul organizatoric vă propune să fiți parte a unei echipe tinere cu șansa de a obține o experiență cu totul nouă în domeniul voluntariatului, oferind informația necesară cu referire la eveniment și traininguri de instruire în domeniul sportiv. În schimb, organizatorii vor fi recunoscători să adune în echipă oameni pozitivi, responsabili și dedicați.

Nu pierde ocazia de a fi parte a echipei voluntarilor a Federației Naționale de Karatedo RM WKF.

Persoana de referință, pe care o puteți contacta pentru mai multe detalii despre acest voluntariat pentru tineri este Diana Dementiev. (060151251)

Mai multe informații poți găsi pe site-ul olympic.md.

Youth.md îți aduce cele mai noi oferte și oportunități de voluntariat pentru tineri!

Previous 5 motive pentru care să participi la DemoDay by Talmazan School!
Next ONG-urile din nordul țării se pot implica în promovarea Învățământului Dual
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *