5 ateliere la care să participi la Festivalul Tineretului !


Pe 12 august 2017, vino la Festivalul Tineretului și participă la 5 ateliere inedite dedicate în totalitate tinerilor și intereselor acestora!

A devenit deja o frumoasă tradiție ca data de 12 august 2017, cunoscută și ca Ziua Internațională a Tinerilor să fie sărbătorită la Chișinău printr-un festival grandios, marca CNTM! Și de data aceasta organizatorii vin cu multe surprize, iar pentru că youth.md își dorește să fii cel mai bine informat, îți prezentăm 5 ateliere la care vei putea participa în cadrul festivalului:

  • “Mit și Adevăr despre sexualitate” este atelierul oferit de Y-PEER Moldova și va avea loc la Filiala „Ițic Mangher” a Bibliotecii Municipale Hașdeu, între orele 15:00-16:00. Pentru că noi considerăm că acest subiect este deosebit de actual, te invităm să discuți cu experți în domeniu de la Rețeaua de Tineri Educatori de la Egal la Egal!
  • “Anti-Traficul de persoane / the Anti-Trafficking of peoples” va fi tema controversată abordată de Jay McNairin, la Filiala „Ițic Mangher” a Bibliotecii Municipale Hașdeu, între orele 18:00-19:00. Vino să afli mai multe!
  • Despre “Siguranța online / Ways to be safe while online” vei putea vorbi cu Matt Vu în zona Work-shop, între orele 16:00-17:00. Cum să te simți în siguranță online și care sunt regulile generale de navigare în spațiul virtual, vei putea învăța de la expertul nostru!
  • “Oportunitățile Erasmus+ pentru Tineri și Organizațiile de Tineret din RM” reprezintă un subiect interesant, iar dacă ai anumite întrebări sau îți dorești să fii beneficiarul acestui proiect internațional, Vitalie Cîrhană îți va da mai multe detalii între orele 17:00-18:00, la Filiala „Ițic Mangher” a Bibliotecii Municipale Hașdeu.
  • “Aportul Moldovei adus Umanității” va fi și el analizat în cadrul atelierului lui Denis Roșca, ce se va desfășura între 19:00-20:00, la Filiala „Ițic Mangher” a Bibliotecii Municipale Hașdeu. Descoperă inegalabilul potențial intelectual al oamenilor din Republica Moldova și simte-te mândru de originile tale!

Sună promițător, nu-i așa? Grăbește-te să completezi formularul: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc5IXP1VRvFm1X8EoBQWwK1UqDv7QBEW8sCyQosS1KXa9ZnMw/viewform, pentru a-ți asigura un loc la unul dintre ateliere! Fii cu ochii pe youth.md, ca să nu ratezi cele mai noi detalii despre Festivalul Tineretului!

Comments
Previous Înscrie-te pentru programul de burse finanțate în întregime la Universitatea din Sydney!
Next Vino să încerci bucate deosebite și să te simți bine în stil hippie!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of