2017 în retrospectivă – Top 3 cărți publicate în acest an


carte

Fiecare este în continuă căutare de cărți bune.Iată de ce am decis că ar trebui să încheiem acest frumos an cu o listă ce conține cele mai captivante și interesante cărți publicate în 2017.

”În ape adânci” de Paula Hawkins

carte

Paula Hawkins, faimoasa autoare a bestsellerului “Fata din tren”, revine cu un alt roman captivant și o descriere excepțională a instinctelor umane.
Descriere: Nel Abbott, este găsită moartă în râul ce trece prin oraș. În urma ei a rămas o fată de cinsprezece ani. Aceasta rămâne în grija surorii mamei sale, Jules, care e măcinată de vina că nu a auzit strigătul de ajutor a surorii sale și are certitudinea că Nel nu s-a sinucis. Oare așa să fie? Citește și descoperă adevărul.

”Aviatorul” de Evgheni Vodolazkin

carte
Credits: libris.ro

Evgheni Vodolazkin este un autor rus care te cucerește prin scrierea sa, iar de data asta a facut-o prin romanul său “Aviatorul”.
Descriere: Immokenti  este născut în 1900; el este înghețat cu azot lichid la mijlocul anilor ’20, iar în 1999, când este o cu totul altă lume, este dezghețat. Prin jurnalul cu ajutorul căruia Immokenti își recuperează memoria, descoperim și noi Petersburgul din prima parte a secolului XX, copilăria, prima iubire, revoluția din 1917 și în final lagărul. Dar odată cu ieșirea lui din spital, acesta poate să înceapă o nouă viață într-o lume cu totul nouă.

”Trei coroane întunecate” de Kendare Blake

carte
Credits: librex.ro

Kendare Blake te fascinează prin metoda în care descrie cu acuratețe detaliile, decorurile și locurile unde se înbtâmplă acțiunea, iar noul roman al autoarei nu este o excepție.
Descriere: Odată cu fiecare generație, pe insula Fennbrin se naște un set de triplete, toate regine, fiecare cu drepturi egale de a moșteni coroana, toate având puteri magice unice. Mirabella e capabilă să stârnească furtuni groaznice sau flăcări sălbatice doar cu o pocnitură de deget. Katharina e otrăvitoare și Arsinoe domină natura. Pe insula Fennbrin, nu este suficientă originea regală. Fiecare soră trebuie să lupte pentru coroană. Și nu vorbesc de un joc, vorbesc despre o luptă pe viață și pe moarte. În noaptea în care surorile împlinesc șaisprezece ani, bătălia începe…iar cea care va rămâne în viață, va dobândi coroana!

Sperăm că te-am ajutat să adaugi la lista ta de lectură câteva cărți frumoase. Lectură plăcută!

Autor: Lidia Badia

Previous (Re)descoperă copilul din tine la acest atelier de creație organizat de Consiliul Local al Copiilor şi Tinerilor
Next Ești în căutarea unei burse pentru studiile de post-masterat? Încearcă Bursa Visegrad
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *