Cinci idei unice pentru a te inspira să deschizi o afacere!


afacere idei

Cele mai bune afaceri de obicei sunt și cele mai deosebite, având ca bază o idee autentică și neobișnuită. Noi venim astăzi cu 6 idei originale pentru propria ta afacere.

Ai în plan să începi propria afacere, dar nu știi în ce domeniu? Atunci ai găsit adresa corectă, mai jos îți propunem câteva dintre cele mai interesante și originale business idei din lume de la care sper să ai parte de inspirație.

1. Imprimare/decorare tricouri

Tricourile personalizate sunt una dintre cele mai rentabile metode de creare a afacerii, dacă dispui de un simț artistic ascuțit și dorință. Instrumentele online de imprimare au făcut, de asemenea, ușor pentru oameni să proiecteze tricouri pentru orice ocazie.

În plus acestea capătă tot mai multă popularitate, iar în procesul de creare îți poți realiza propriul design printr-o selecție de culori,fonturi,desene. 

2. Square watermelons

Originea pepenilor verzi pătrați datează din 1978, când fermierul japonez Tomoyuki Ono a început să se gândească la idei pentru a transporta pepenele verde mai ușor și ocupând mai puțin spațiu. În prezent aceste fructe sunt comercializate în Asia ca produs de lux și costă de trei ori mai mult decât pepenele verde tradițional. Succesul afacerii a extins această tehnică de cultivare particulară asupra altor fructe și legume, singurul lucru pe care le diferențiază fiind doar forma, nu și gustul.

3. Pagina web de un milion de dolari

Alex Tew și-a finanțat educația în colegiu prin vânzarea de bucăți de pixeli de 10 pe 10 a unei pagini web pentru 100 USD. Prima pagină „The Million Dollar Homepage” a devenit o senzație virală și a fost vândută în 138 de zile. Pe aceste parcele, firmele își puteau plasa logo-ul  cu link-ul către site-ul oficial, o idee simplă dar cu un profit grandios.

https://oldnewsclub.com/wp-content/uploads/2020/02/The-Million-Dollar-Homepage-Owning-a-Piece-of-Internet-History-1-696x522.jpg
4. Brutărie pentru animale de companie

O afacere de panificație pentru animale de companie este varianta perfectă pentru persoanele care sunt interesate de nutriția lor. Această afacere poate fi pornită de la sine sau combinată cu alte idei de afaceri pentru animale de companie, cum ar fi livrarea de mâncare pentru animale de companie sau serviciul de plimbare pentru animalele de companie.

5. Escape room business

Persoanele creative care adoră jocul, au idei de proiectare și o atenție bună la detalii pot fi candidați buni pentru a începe o astfel de afacere.Profitul afacerii provine din taxele platite de clienți pentru a juca un joc de evacuare în timpul alocat, fiind închiși într-o cameră,iar pentru ieșire fiind nevoie de a descoperi indicii și rezolva ghicitori.

Uite un life hack: dacă aspiri să începi o afacere, dar nu ştii unde să găseşti sursa de inspiraţie, fii atent la obstacolele mai mici sau mai mari din viaţa ta de zi cu zi.

Numeroase produse care au cucerit piaţa sunt răspunsuri la probleme simple din viaţa cotidiană. Astfel soluția pe care o vei găsi la o problemă pe care o întâmpini se poate transforma într-o afacere profitabilă și inclusiv ajuta alți oameni. 

Pentru alte informații utile și life hack-uri îți recomand să accesezi pagina noastră de Facebook sau Instagram .

Reporter Youth.md: Vașciuc Cristina

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job // Solidarity Fund PL în Moldova angajează Coordonator al Unității de PR și Comunicare
Next Concurs online de Poezie pentru tinerii cu vârsta între 14 și 26 de ani
Mădălina Braghiş
About the author

Mădălina Braghiş

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − 1 =