Tinerele antreprenoare sunt invitate pe 29 și 30 noiembrie la Diaspora Business Academy

diaspora, business, women, academy

Pe 29 și 30 noiembrie 2018 va avea loc evenimentul Diaspora Business Academy, dedicat tinerelor antreprenoare din Moldova.

Academia își propune să informeze și să instruiască 30 de femei antreprenoare despre posibilitățile de finanțare, facilitarea dezvoltării unei afaceri de succes prin îmbunătățirea capacităților manageriale de profil și alte subiecte și tendințe în lumea antreprenorială.

Grupul de inițiativă este format din tineri moldoveni de peste hotare sau reveniți acasă cu experiență și cunoștințe în sfera afacerilor.

În prima zi va fi organizat un seminar cu implicarea activă a unui reprezentant al diasporei înalt calificat din Bruxelles, Alexandrina Robu, care deține funcţia de Președinte al Comitetului de Femei a Organizaţiei Tinerilor Antreprenori din UE – JEUNE. Ceilalți vorbitori vor fi reprezentanți ai companiilor şi asociațiilor de prestigiu din Republica Moldova.

A doua zi va avea loc o sesiune de informare privind oportunitățile de finanțare şi dezvoltare a afacerii prezentate de către cei mai importanți parteneri de dezvoltare și asociații de business suport din RM.

Activitățile sunt realizate în sub-programul Abilitarea femeilor din Diasporă parte din cadrul Programului Diaspora Engagement Hub, implementat de Cancelaria de Stat prin intermediul Biroului Relații cu Diaspora din proiectul „Consolidarea cadrului instituțional al Republicii Moldova în domeniul migrației și dezvoltării”, faza a II-a, finanțat de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).”

Condiția de participare este să fiți o domnișoară sau doamnă care reprezintă un Start-Up sau are un business plan avansat.

Pentru înregistrare, ești rugat să accesezi site-ul https://businesseuropa.md/ . Termenul limită este 25 noiembrie 2018.

Previous Faci parte din categoria femeilor active? Participă la programul „Femei cu idei”
Next Movie Night: Simte spiritul sărbătorilor de iarnă
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *