Participă la Campionatul Internațional de Badminton, amatori și veterani – „Vara Chișinău-2019”

Federaţia de Badminton din Republica Moldova, Campionatul Internațional, amatori și veterani, „Vara Chișinău-2019”

Federaţia de Badminton din Republica Moldova te invită la Campionatul Internațional pentru amatori și veterani „Vara Chișinău-2019”, organizat în perioada 5 – 7 iulie 2019. În vederea extinderii numărului de participanți în cadrul acestei competiții, invitaţia este adresată tuturor pasionaților de badminton: profesioniștilor, începătorilor și veteranilor.

Campionatului Internațional la Badminton pentru amatori și veterani „Vara Chișinău-2019” se va desfășura in sala complexului sportiv universitar USMF, de pe str. N. Testemiţanu, 24/5, pe 5 iulie – 7 iulie 2019, conform Calendarului activităţilor sportive naţionale şi internaţionale pentru anul 2019 al Federaţiei de Badminton din Republica Moldova.

Invitația la această competiție este adresată tuturor iubitorilor de badminton: profesioniștilor, începătorilor și veteranilor. Competiția vă oferă șansa de a vă măsura puterile cu alți jucători din țară și de peste hotare.

Înscrierea în competiţie poate fi până la data de 01 iulie 2019, ora 23:59. Cererile de înscriere care vor fi expediate după această dată, nu vor fi luate în considerare.

Alte detalii despre eveniment și regulamentul de participare, poate fi consultat aici.

 

 

 

 

Previous Elie Wiesel Study Tour acum și în Republica Moldova. Vezi care sunt condițiile de participare
Next Înscrie-te la un curs online și îmbunătățești-ți abilitățile de storytelling
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *