Dacă ești pasionat de arhitectură, vino să vezi prin ce se deosebește orașul nostru


Vino să afli ”Ce fel de flori avem?” de la Céline Brunko și Moritz Holenstein pe 16 august 2017, începând cu ora 19:00, la Zpațiu!

Cine organizează ? Zpațiu / Zpace în parteneriat cu Centrul Internațional de Instruire în Arta Performance-ului sub egida Bibliotecii Spațiului Public, proiect susținut de Fundația Culturală Europeană în cadrul progamului Acțiune Colectivă pentru Bunurile Comune, Ministerul Culturii al Republicii Moldova și Uniunea Europeană prin programul Europa Creativă.

Ce ? Orașul și Culturile Lui cu Céline Brunko și Moritz Holenstein

Când ? 16 august 2017, ora 19:00

Unde ? Zpaţiu, Casa Zemstvei Guberniale, str. Al. Şciusev 103, Chişinău

O scurtă descriere:

Chișinăul este un oraș unic, iar de acest fapt s-au convins artista fotografică Céline Brunko și arhitectul Moritz Holenstein, care au inițiat un proiect interesant, pe care ești invitat să-l descoperi! Dacă ești pasionat de arhitectură, vino să vezi prin ce se deosebește orașul nostru la capitolul planificare urbană și spațiu public în cadrul prezentării cercetării ”Ce fel de flori avem?”. Vei putea discuta cu autorii proiectului despre explorarea monumentelor cu o puternică încărcătură emoțională, datorită istoriei, care se ascunde în spatele construcției, dar și despre specificul post-comunism și modernism socialist ce domină în arhitectura localității urbane.

Proiectul finalizat va fi expus sub forma unei video proiecții și într-o publicație la sfârșitul acestui an, însă, dacă ești curios și vrei să fii primul ce află mai multe detalii, vino pe 16 august 2017, începând cu ora 19:00, la Zpațiu!

 

Detalii: https://www.facebook.com/events/403302136733099

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Dacă ești interesat de viața literară cehă, poți câștiga o bursă pentru trai în Praga
Next Youth.md și Festivalul Tineretului 2017