A fost lansat apelul de participare la trainingul privind guvernanța globală

guvernanta locala, training pentru lucrătorii de tineret

Asociația daneză a Națiunilor Unite lansează apelul de participare a lucrătorilor de tineret la cursul de instruire „Guvernanța globală”.

Comunitatea globală se confruntă cu mari provocări care nu pot fi combătute fără o colaborare internațională. Amenințările globale precum schimbările climatice, criza financiară și terorismul au un impact imens la nivel național și solicită ca acordurile internaționale și acțiunile legislative să fie abordate în mod eficient.

La cursul de formare pot participa tinerii din Azerbaidjan, Bulgaria, Cipru, Danemarca, România, Moldova și Ucraina. Activitatea va oferi participanților cunoștințe, instrumente și metode de promovare a federalismului mondial în rândul tinerilor din comunitățile lor și va spori sentimentul de solidaritate și consens.

Cursul de formare va avea loc între 15 și 24 septembrie 2018.

Pentru a participa, candidații trebuie:

  • să aibă vârsta de peste 18 ani;
  • să fie activiști în domeniul tineretului în cadrul organizațiilor de tineret;
  • să aibă o bună cunoaștere a limbii engleze;
  • să participe la întregul eveniment;
  • să difuzeze rezultatele activității;
  • să accepte declarația participantului.

Pentru a participa, trebuie să complteze următorul formular. Termenul-limită de depunere a candidaturilor este 22 august. Cheltuielile de cazare și alimentare sunt pe deplin acoperite de proiect. Cursul de formare va avea loc la Vadul lui Vodă, la tabăra Sirius.

Activitatea va continua cu un curs de instruire privind abilitățile de facilitare care va fi implementat în Danemarca în noiembrie 2018.

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous JOB//Specialist în vânzări la publicația periodică „Monitorul Fiscal FISC”
Next JOB//Vrei să contribui la dezvoltarea comunității tinerilor antreprenori, fă parte din echipă