Fii elful lui Moș Crăciun și îndeplinește dorința unui copil la ”Academia lui Moș Crăciun”


crăciun

În ajunul sărbătorilor de iarnă, conform tradiţiei, în capitală soseşte principalul Moş Crăciun al ţării cu suita sa. „Academia lui Moş Crăciun” a obţinut statutul oficial în decembrie 2001 în timpul vizitei Republicii Moldova de către Santa Claus. El s-a întîlnit cu preşedintele Republicii Moldova, care a semnat certificatul cu privire la înfiinţarea în Republica Moldova a „Academiei lui Moş Crăciun”.

Scopul acţiunii în cauză este de a oferi fiecărui copil posibilitatea de a scrie şi de a expedia gratis scrisoare lui Moş Crăciun. În fiecare an Moș Crăciun primește până la 16 000 scrisori.

Pomul se împodobeste cu scrisorile copiilor din familiile social vulnerabile și a copiilor din școlile internat. Fiecare persoană fizică sau juridică poate deveni ajutorul lui Moș Crăciun alegând o scrisoare și  îndeplinind dorința unui copil.  Această persoană poți fi chiar tu. Alătură-te echipei “Academia lui Moș Crăciun”. Participă la fiecare acțiune a acestei Academii și poți aduce unui copil un zambet pe buze.

În anul  2017 «Academia lui Moş Crăciun» a primit diploma “Marca Comercială a Anului  2016”. De asemenea, platforma youth.md a contribuit în cadrul  “Academiei lui Moș Crăciun” și voluntarii noștri s-au transformat în elfii moșului dându-i o mâna de ajutor în ajunul Crăciunului.

Detalii la telefonul:  (022) 433 000 sau pe site.

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Oportunitate de angajare: Coordonator(oare) al/a direcției Drepturile Tinerilor și Incluziunea Socială
Next Vrei un job part-time? Fii Placement Officer la AVI-Moldova