Youth.md recrutează! Vezi care sunt pozițiile deschise pentru tine


Youth.md este o platformă de oportunități pentru tinerii din Republica Moldova lansată la începutul anului 2017.  De atunci creștem în continuu și aducem în fiecare zi cele mai importante evenimente, oferte de voluntariat, burse și joburi pentru tineri. Acum vrem să creștem și mai mult, de aceea avem nevoie de tine! 

Perioada recrutărilor: 04 – 13 septembrie, ora 16:00

Pentru a deveni voluntar la Youth.md vezi care sunt pozițiile deschise și cerințele de înscriere. Trimite-ne acest Formular de aplicare completat și sarcina caracteristică poziției (format: document Word), indicând poziția dorită în Subiect, prin e-mail la youth.md@yahoo.com.

Pozițiile deschise spre aplicări:

Reporteri

Vei găsi și scrie despre oportunități (evenimente, joburi, voluntariat, burse, etc.). Pentru a fi reporter, atașează în e-mail un articol scris de tine pe una din temele:

  • Un eveniment care va avea loc în luna septembrie
  • O bursă peste hotare pentru studenții de la noi
  • Un articol creativ

*Nici unul din aceste articole nu pot fi copiate din alte surse. Fii sincer.

Editori

Vei redacta și publica articolele scrise de reporteri. Pentru a deveni editor, redactează toate greșelile de tip gramatical sau de exprimare din acest text și atașează-l în e-mail.

Promovare

Vei promova oportunitățile în online și offline. Pentru a fi promoter, atașează un document în care demonstrează că platforma youth.md va scade rata șomajului în Republica Moldova.

Vânzări

Vei încheia parteneriate și face vânzări pentru platformă. Pentru a fi în echipa de vânzări, atașează un document în care explici cum vinzi plasarea reclamei pe Youth.md potențialilor parteneri.

Evenimente

Vei organiza evenimente pentru cititorii Youth.md. Pentru a deveni membru al echipei de vânzări scrie în e-mail o idee de eveniment interactiv cât mai originală și complexă.

Foto/video/design

Vei crea materiale vizuale pentru site și paginile de facebook și instagram. Pentru a deveni membru al acestei echipe, atașează un video/fotografie/design făcut de tine. *Poți aplica pentru o singură poziție (fotograf / video / design), dacă posezi abilități în altele, este un avantaj.

*Doar persoanele care au trecut de prima fază de recrutare vor fi contactați.

Pentru mai multe detalii:

Andreea Bolea

E-mail: andreea1bolea@gmail.com

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Înscrie-te la programul de voluntariat al Consiliului Municipal de Tineret din Chișinău
Next Energizează-te la un mastreclass de Hip-Hop oferit de Lil Phil !
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 4 =