Activități pentru tineri // Participă la un training și cunoaște tehnici de a lua o decizie optimă


Activități pentru tineri

Activități pentru tineri // Participă la un training de 2 zile și cunoaște tehnici și metode de a lua o decizie eficientă! Instruirile vor avea loc în perioada 24-25 octombrie 2020.

Luăm decizii în fiecare zi. Suma tuturor deciziilor pe care le luăm în viață ne asigură succesele și eșecurile: viața fericită sau grea. Abilitatea de a lua decizii este ceea ce vom vorbi și ceea ce vom dezvolta în timpul trainingului.

Când vor avea loc aceste activități pentru tineri?

Durata trainingului este de 2 zile (începând cu ora 9.00, 24 octombrie și se încheie la 17.00, 25 octombrie). Ca parte a trainingului, vom studia procesul decizional, factorii care îl influențează, tehnicile și instrumentele de luare a deciziilor și, de asemenea, vom aplica cunoștințele acumulate în practică. Dacă doriți să stăpâniți arta de a lua decizii pentru o viață fericită, completați acest formular.

Detalii importante:

Participarea la training implică locuirea pe teritoriul training-centrului, așa că vă rugăm să luați cu voi toate lucrurile necesare și produsele de igienă personală pentru timp de 2 zile.

Din cauza condițiilor epidemiologice, participanții cu vârsta sub 18 ani trebuie să aibă permisiunea părinților de a participa. Toate precauțiile vor fi luate în timpul trainingului. Vă rugăm să aduceți cu dumneavoastră una sau mai multe măști de protecție.

Trainingul este realizat de beneficiarii proiectului „Promovarea educaţiei non-formale de calitate în domeniul tineret”, implementat de A.O. Institutul de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM” în cadrul Programului anual de Granturi pentru sectorul de tineret.

Participarea este gratuită. Pentru informații suplimentare, accesează acest link.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Concurs pentru tinerii alegători: Încurajăm tinerii să meargă la vot
Next 10 instrumente de planificare a afacerii, utile pentru fiecare antreprenor
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − 18 =