Webinar: „Afaceri Online și Protecția Datelor cu Caracter Personal”


afaceri online și protecția datelor webinar

Webinar pentru antreprenori: „Afaceri Online și Protecția Datelor cu Caracter Personal”, eveniment organizat de Asociația Patronală a Companiilor Financiare Alternative.

Toți cei din mediul de afaceri sunt invitați la primul eveniment online marca APCFA Business Suport: Afaceri Online și Protecția Datelor cu Caracter Personal.

Subiectele abordate vor fi:

  • Protecția datelor cu cu caracter personal în mediul online;
  • Activitatea E-commerce;
  • Cunoaște-ți clientul.

Webinarul va avea loc cu participarea invitaților: Sergiu Bozianu, doctorand în Drept penal, Director al Companiei „Law Privacy & Data Protection Services” SRL și Președintele Asociației pentru Protecție Vieții Private. Și Tudor Darie, CEO Fagura.md, co-fondator Agora.md și membru APFCA. Evenimentul va avea loc în regim online pe platforma zoom.us.

În acest sens, toți cei interesați de subiect, sunt îndemnați să transmită toate întrebările și provocările întâmpinate în această perioadă la adresa victoria.lungu.apcfa@gmail.com. Evenimentul este deschis pentru a oferi suport la cât mai mulți antreprenori.

Evenimentul va avea loc Joi, 16 aprilie, ora 16.00. Vă rugăm să confirmați prezența până pe 16 aprilie 2020, ora 10.00 la adresa victoria.lungu.apcfa@gmail.com și noi vom remite linkul de acces la eveniment.

Alătură-te acestui atelier de discuții și găsește soluții pentru afacerea ta! Mai multe detalii vei găsi pe pagina evenimentului.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Concurs internațional de fotografie: Athens Photo World 2020
Next Programul InterActions oferă posibilitatea de schimb de experiență în organizații internaționale
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − seventeen =