Cunoaște mai multe despre Politică, Antreprenoriat și economie în cadrul proiectului ,,Genius Step by Step”


Genius Academy revine cu un nou proiect ambițios pentru anul 2019! Proiectul numit ,,Genius Step by Step” este un curs pregătitor pentru tinerii din Republica Moldova ce doresc să afle mai multe despre Politică, Antreprenoriat, Arta Argumentării precum și Bazele educației Financiare!

Cursul urmează sa fie alcătuit din 4 traininguri ce vor fi livrate în 4 sesiuni diferite, fiecare având un rol și un mesaj aparte pentru cei ce vor participa! În cadrul primului training ,,Bazele educației financiare” participanții vor primi informații necesare despre finanțe în secolul XXI, precum și sfaturi ce au ca rol să informeze tinerii despre schimbările noi în societate în domeniul economic de care ar trebui să fie pregătiți.

În cadrul celui de al doilea training ,,Totul despre antreprenoriat”, tinerii vor fi informați despre cum ar trebui să activeze un antreprenor și care sunt pașii spre succes in acest domeniu.

Al treilea training ,,Stop dezinformării politice” va avea ca rol să alarmeze și să informeze participanții despre noile metode de manipulare politică a societății,  precum și metodele de evitare a acesteia.

Ultimul training ,,Argumentul –instrument al comunicării eficiente”, va prezenta cea mai utilă cale de a convinge un public.

Proiectul Genius Step by Step se va desfășura pe 15, 17, 20 și 22 august, la orele 18:00, în incinta Centrului Municipal de Tineret (str. Petru Zadnipru 3/2).

Dorim să menționăm ca intrarea este gratuită, dar este necesară înscrierea.

Înscrierile se pot face accesând linkul următor: 

https://geniusacademy1.typeform.com/to/lUwe2M

Pentru mai multe informații, contactați paginile de Instagram și Facebook ale organizației.

Previous JOB//ADEPT angajează Content manager
Next Vrei să petreci cât mai mult timp la natură? Vino la „Purcari Wine Run” și susține stilul de viață activ
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *