Vrei să îți dezvolți abilitățile digitale? Înscrie-te la tabăra de vară „Digital Camp”


digital camp pentru tineri

Vrei să îți dezvolți abilitățile digitale și antreprenoriale? Înscrie-te la tabăra de vară „Digital Camp” pentru tineri cu vârsta cuprinsă între 13-19 ani.

În perioada 18-31 iulie 2021, la nivel național, se va desfășura tabăra de vară „Digital Camp” (DC), organizată de CybSquad, cu suportul GEN Moldova. Scopul proiectului este de a dezvolta competențele de comunicare, digitale și antreprenoriale în rândul tinerilor.

Programul taberei include sesiuni informative, discuții cu tineri din alte țări, sesiuni de mentorat, lecții practice de dezvoltare a abilităților digitale. Tinerii vor putea să își testeze cunoștințele și capacitățile de cooperare. Lista de activități mai include 4 sesiuni și activități instructiv distractive, precum: Călătorii virtuale, jocuri de societate, Quiz-uri, Mafia, Energizers și nu doar atât!

Din numărul total de aplicanți, vor fi aleși 15 participanți, care vor fi ghidați pentru a învăța de la mentori, de la egal la egal (peer to peer) de la organizatori, tinerii stagiari GEN Moldova și invitații speciali atât de la noi din țară, cât și din afară.

Pe parcursul săptămânii, participanții vor fi ghidați cum corect să-și gestioneze site-urile de socializare, să socializeze cu alți tineri. Absolvenții taberei vor fi menționați cu certificate de participare.

Tabăra se va desfășura în format online. Pentru participare, completează acest formular.

Termen limită: 16 iulie 2021. Detalii suplimentare, urmarește pe pagina GEN Moldova.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Admiră colecția celor mai scumpe pietre prețioase din lume
Next Legea cu privire la organizațiile necomerciale: ce trebuie să cunoști
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × three =