Vrei să faci voluntariat și să fii util comunității? Fii parte a echipei Fondului pentru Tineri Varnița

voluntar, fondul pentru tineri varnita, asociatia de tineret sansa

Ești tânăr, ambițios, entuziast și energic? Ai între 14 și 22 de ani, vrei să te implici în activitate de voluntariat și comunitatea ta? Asociația de Tineret „Șansa” să încurajează să fii parte a Fondului pentru Tineri Varnița și să beneficiezi de cele mai cu inițiativă oportunități și activități.

Devenind membru al Fondului pentru Tineri Varnița vei contribui la dezvoltarea comunității și a ta personală, vei obține cunoștințe și experiențe noi, îți vei face prieteni și amintiri.

Dacă ești interesat, descarcă formularul de participare și atașează și copia buletinului de identitate sau adeverinţa de naştere și expediază-le la adresa de email [email protected] sau [email protected] sau prin poştă: MD 6539, rnul Anenii Noi, s. Varniţa, str. Tighina nr.64, Primăria s. Varniţa, etajul II, biroul 21, nu mai târziu de: 15 septembrie 2018, ora 17.00.

Această activitate este desfășurată de Fondul pentru Tineri Varnița și de Asociația de Tineret „Șansa”, cu suportul Fundației Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Institutul de Politici Publice este în căutarea unui manager de granturi mici
Next Antrenează-ți abilitățile de orator în cadrul proiectului Genius Oratory&Debate
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 7 =