Vrei să faci voluntariat? Fondul pentru Tineri Ialoveni este în căutare de noi membri


Dacă eşti motivat să faci schimbări pozitive în localitate, vrei să faci voluntariat alături de o echipă energică şi vrei să fii util comunităţii, Fondul pentru Tineri Ialoveni te invită să faci parte din echipa lor!

Cine poate aplica?

Tinerii (băieți și fete) cu vârsta între 15 – 30 ani, care locuiesc în localităţile raionului Ialoveni.

Cum poţi deveni membru?

Participă la concursul de selectare a noilor membri, completează și expediază FORMULARUL DE APLICARE până pe 24 ianuarie 2020.

Persoanele care vor expedia formularul, vor fi invitate la un interviu de clarificare pe 04 și 05 februarie 2020 la Ialoveni. Membrii noi, selectaţi în echipa Fondului pentru Tineri Ialoveni, vor beneficia de instruire în cadrul unui atelier care se va desfăşura la începutul lunii februarie 2020. De asemenea, în perioada februarie – martie, vor avea o perioadă de probă.

Fondul pentru Tineri Ialoveni este format dintr-un grup de tineri selectaţi şi instruiţi, care dispun de calităţi deosebite. Ei au dorinţa de a forma, promova, administra transparent fonduri destinate finanţării proiectelor și afacerilor pentru dezvoltarea comunităţilor locale. În raionul Ialoveni, Programul „Fondul pentru Tineri” este activ din aprilie 2010 şi încurajează responsabilizarea tinerilor, inițiativa civică, etc. Începând cu 2019, membrii programului sunt responsabili și de gestionarea Fondului de susținere a antreprenoriatului pentru tineri. (Componentă prin intermediul căreia vor fi finanțare anual cel puțin câte 6 afaceri ale tinerilor.)

La baza Programului „Fondul pentru Tineri” este principiul că tinerii sunt cei care vor modela viitorul prin voluntariat. Paradoxal însă, oportunităţile lor de a modela prezentul nu sunt întotdeauna disponibile. Astfel, potenţialul tinerilor, spiritul antreprenorial, creativitatea şi energia lor sunt valorificate de societate doar parţial.

Programul raional „Fondul pentru Tineri Ialoveni / Fondul de susținere a antreprenoriatului pentru tineri” este coordonat de către Asociaţia Obştească „Eco-Răzeni” în parteneriat cu Consiliul raional Ialoveni şi susţinerea financiară a Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Uniunea Europeană și Suedia.

Pentru informaţii suplimentare:
Tel.: 0 268 73325, mobil: 0 796 41243
E-mail: fondultinerilor@gmail.com
Persoană de contact: Sergiu Gurău

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Previous Eveniment pentru tineri: Setează-ţi rezoluţii pentru noul an alături de TECH Women
Next Participă la competiția de design Z Generation
Mădălina Braghiş
About the author

Mădălina Braghiş

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *