(vox) Ce spun voluntarii AIESEC despre experiența lor


AIESEC

AIESEC este cea mai mare organizație de studenți din lume, fiind prezentă în peste 120 de țări. Această organizație are drept scop aducerea unui impact pozitiv în societate prin dezvoltarea abilităților de leadership în rândul tinerilor. În Chișinău, AIESEC activează din 2008, timp în care a reușit să ajute sute de tineri să își descopere propriul potențial.

În present, AIESEC reprezintă o rețea globală de tineri care se implică activ în implementarea noilor proiecte și strategii care, ulterior, îi ajută să se dezvolte multilateral și să contribuie la crearea unei lumi mai bune. Ce înseamnă să fii voluntar AIESEC în Chișinău, ne relatează câțiva membri din generațiile precedente, care au reușit să aplice cunoștințele accumulate în AIESEC pentru a ajunge oameni de success:

Ilie Dercaci – Director la Professional Trainer, Business Trainer in domeniile: Time Management, Public Speaking, Vinzari, Comunicare Persuasivă.

AIESEC pentru mine înseamnă tot ce sunt astăzi. Dacă nu era AIESEC pot spune cu certitudine că nu aș fi avut tot ce am astăzi. AIESEC m-a ajutat să-mi descoper potențialul și am înțeles că pot și merit mult mai mult în viață. Am livrat training-uri cu pasiune, mi-am descoperit talentul de a instrui oameni, și astfel am dedicat cea mai multă energie în AIESEC pentru a construi training-uri calitative și cu un impact mare pentru membrii organizației. AIESEC este experiență practică, emoții pozitive și viață de student traită la maxim.

Daniel Vlas – Consultant la Spark Research Labs

AIESEC pentru mine reprezintă o platformă extrem de eficientă în care m-am descoperit pe mine însumi, mi-am testat abilitățile și mi-am lărgit rețeaua de contacte cu oameni integri și ambițioși. În AIESEC am fost președinte pe mandatul 2014-2015, cred că una din cele mai mari provocări de până acum, care m-a ajutat să mă dezvolt și să mă formez ca personalitate. Am ales AIESEC pentru că este o organizație internațională și pentru că voluntariatul internațional este mereu ceva de ce ești mândru să menționezi în CV. Un sfat bun pentru membrii noi ar fi “The more you give, the more you get”. Așa că dați ce e mai bun din voi, investiți mult timp și efort în această organizație și vă asigur că într-un final – se merită.

Nicolae Apostu -Trainer la Orange Moldova, „Omul Anului 2016”, categoria Blogging

Cunosc puține platforme în țară pe care să te poți defini ca un expert înainte să absolvești facultatea, însă AIESEC a fost locul perfect să învăț și să experimentez, am început experiența în departamentul de Resurse Umane, apoi am devenit coordonatorul echipei de traineri și într-un final primul Președinte AIESEC în Moldova cu 2 comitete locale deschise și al 3-lea pe cale.

Vladislav Grigori – Executive Assistant la Guvern24,  prima platformă de crowdfunding din Moldova

Pentru mine, AIESEC este un incubator de talente, precum și un accelerator de afaceri. Aici am început formarea mea profesională, pentru că anume așa gen de organizații te pot învăța cum trebuie să funcționeze o echipă, un departament, un comitet local etc.Tot în AIESEC am învățat cum să gândești global și cum să acționezi local pentru a avea un impact cât mai mare. Am avut onoarea și plăcerea de a fi parte din 3 departamente: Marketing&PR, Vânzări și Resurse Umane. După ce am finalizat experieța mea AIESEC – am avut posibilitatea să aleg locul de muncă și nu invers.

 

Dacă dorești să profiți la maxim de anii de studenție și să te dezvolți în diferite domenii precum resurse umane, marketing și PR, vânzări, managementul proiectelor și al evenimentelor, te invităm să te alături echipei AIESEC în Chișinău.

Poți completa formularul aici (data limită – 1 octombrie 23:59), iar mai multă informație găsești pe pagina de Facebook AIESEC în Chișinău.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Stagiu de practică: Fă primul pas în domeniul IT
Next Ai o idee de start-up pentru mass-media online? Înscrie-te în concurs
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen + 2 =