Participă la cel mai important beauty-eveniment din Moldova – expoziția BEAUTY!


Eşti interesata de domeniul frumuseții, make-up, şi tendințele anului 2020? Expoziția BEAUTY va fi alegerea perfectă pentru tine şi alti prieteni de-ai tăi! Deschisă de la 10.00 până la 18.00 de pa 27 februarie până pe 2 martie la Moldexpo si Beauty Exhibition , această expoziție întâpină cu brațele deschise toți doritorii!

BEAUTY este considerat cel mai important beauty-eveniment din Moldova, unde se demonstrează tendinţele industriei de frumuseţe din republică şi se formează preferinţele consumatorilor. Este unicul eveniment de profil, unde pe parcurs a patru zile este expusă practic toată gama de produse şi mărci de cosmetice de pe piaţa autohtonă, aceste produse pe loc pot fi testate, comparate cu alte produse din acelaşi segment.

Despre expoziția BEAUTY:

Expoziţia BEAUTY este cel mai amplu eveniment al industriei frumuseţii, ce uneşte interese din domeniul cosmetic, parfumerie şi echipamente pentru saloanele de frumuseţe din ţară. Tradiţional, expoziţia se desfăşoara în preajma sărbătorilor de primăvara, când totul prinde culoare şi viaţă, fiind un eveniment aşteptat atât de profesionişti, cât şi de consumatori.

La expoziţia BEAUTY participă cele mai importante companii din industria cosmetică şi de înfrumuseţare, un domeniu dinamic care se dezvoltă spectaculos în fiecare an. Vizitatorii târgului se vor bucura de o gamă variată de produse şi tehnologii, dar şi de evenimente conexe şi demonstraţii practice, reprezentând adevărate momente de spectaculozitate şi ingeniozitate!

Anul acesta la BEAUTY:

Anul acesta expoziția va fi și mai mare – va ocupa trei pavilioane expoziționale. 160 de participanți din 6 țări vor prezenta și vor povesti tot ce vreți să știți despre frumusețe și crearea unei imagini unice.
Beauty-2020 va avea un program extins de master-classuri, noutăți ale unor mărci celebre și tehnologii noi în industria frumuseții. Vor fi organizate prezentări la fiecare stand, vizitatorii vor beneficia de reduceri.

📌Biletul constă 20 de lei, dar pentru a primi o invitație gratuită, accesează acest link!

BE BRIGHT❗BE DIFFERENT❗BE BEAUTIFUL❗BE YOU❗

Alte oportunități pentru tineri găsesti în categoria Educational si Divertisment.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous EDU-ART: Curs Curatoriat de Iarnă condus de 3 curatori din Croația, Serbia și Estonia
Next Află mai multe despre spațiul virtual la Future Of Media!
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − 8 =