Voluntariat online pentru tinerii care vor să ofere suport altor oameni


voluntariat online mirt.md

Voluntariat online // Vrei să ajuți alte persoane și să fii util? Linia Verde pentru Prevenirea Suicidului are nevoie de consilieri. Tu poți deveni unul! Pentru a fi parte a echipei de voluntari, parcurge cursul de pregătire și poți începe activitatea.

Cursul conține zece module cu lecții video, teste și interviuri cu liderii Liniei Verzi. Cei care doresc să facă parte din echipa de voluntari trebuie să aibă vârsta de minimum 18 ani și să posede dorința de a dezvolta abilitățile și cunoștințele necesare. Cursanții trebuie să aibă acces la internet prin intermediul calculatorului, tabletei sau al telefonului și să dispună lunar în orarul său de trei seri libere a câte trei ore.

Cursul Ai timp să salvezi o viață” este prevăzut pentru moldovenii cu atitudine civică din toată lumea, care doresc de acasă să învețe și să prevină suicidul.

Este un curs de califirare obligatoriu pentru toți care doresc să devină consilieri la Linia Verde pentru Prevenirea Suicidului www.pentruviata.md.

Dacă dorești să aduci schimbare în viața oamenilor, îți place să asculți și să încurajezi oamenii, aplică acum!

Descoperă mai multe oportunități de voluntariat online pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Evenimente pentru tineri // Descoperă Turcia și tradițiile ei
Next Job în Ungheni // RCTV Memoria angajează coordonator local
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *