Vizită de studiu// Descoperă antreprenorii sociali


𝐕𝐢𝐳𝐢𝐭𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐢𝐮. Și dacă tot se vorbește foarte mult în ultima perioadă despre antreprenorii sociali și antreprenoarele sociale, care generează impact în societatea noastră, acum e timpul să îi cunoști pe viu! 

Participă la o vizită de studiu pe 18 iulie 2022 și află mai multe despre:

  • Întreprinderea Socială de Inserție „𝐅𝐥𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝐂𝐢𝐫𝐞𝐬̦”. Prima afacere care a obținut statutul de ÎSI din Moldova, care oferă servicii de catering, instruiește tinerii din categorii vulnerabile, le oferă un loc de muncă și asigură bătrânii din localitate cu prânzuri calde. Fiind creată de ONG-ul Eco-Răzeni, întreprinderea socială Floare de Cireș a intrat în faza de scalare și este un model de afacere socială sustenabilă financiar în Moldova;
  • Complexul 𝐄𝐜𝐨𝐕𝐢𝐥𝐥𝐚𝐠𝐞 𝐌𝐨𝐥𝐝𝐨𝐯𝐚 din Râșcova care este un model de antreprenoriat social ce promovează stilul eco și creează locuri de muncă pentru mediul rural. Locul perfect pentru oamenii care vor să se simtă parte a unei comunități eco și a turismului etic. În incinta EcoVillage Moldova este situat și EcoVisio Training centru, care reprezintă un spațiu pentru instruire și educație experiențială.

Hai să vizitezi aceste locuri minunate! 
Toate cheltuielile sunt asigurate de către organizatori. Inclusiv un coffee break și masa de prânz. Ora de pornire: 09.00 din Chișinău.

Mai multe detalii, vei primi după înregistrare.

Înregistrează-te, până pe 15 iulie 2022, aici.

*Numărul de participanți este limitat și persoanele selectate vor fi contactate în prealabil.

Evenimentul este organizat de HUB-ul Antreprenorilor Sociali, administrat de AO EcoVisio și finanțat de Uniunea Europeană și co-finanțată de Suedia, prin intermediul Fundației Est-Europene în parteneriat cu Asociația Businessului European și a Centrului Contact.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la un sondaj, completând formularul, și fii parte a studiului „Cunoștințele și atitudinile tinerilor europeni în ceea ce privește contracepția”
Next Petrece o „Seară culturală” la Centrul Municipal de Tineret Chișinău
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven − 10 =