Vino la un spectacol plin de umor negru și afaceri murdare – The Lucky Strike


Cine organizează? Teatrul “Mihai Eminescu”

Ce? Spectacolul “The Lucky Strike”

Când? 21 noiembrie, ora 18:30

Unde? Teatrul “Mihai Eminescu”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 79

Detalii:

Spectacolul The Lucky Strike îl are drept autor pe Rick Cleveland. Este un scenarist și dramaturg contemporan cu vechime, personalitate marcantă ce adaugă sare și piper în viața cotidiană prin umorul său special. A semnat scenariile pentru un număr impresionant de seriale printre care Viața la Casa Albă (The West Wing), Nebunii de pe Madison Avenue (Mad Men), Culisele Puterii (House of Cards), Sub pământ S.R.L. (Six Feet under) și altele.

 The Lucky Strike oferă “o porție generoasă de afaceri murdare…echilibrând personalități caricaturale cu elemente fioroase de gen noir”, după cum bine observau cei de la Chicago Tribune cu referinţă la piesă. Un om legat de scaun și cu o cagulă pe cap le spune bancuri torționarilor săi, care așteaptă de la șef, din Chicago, permisiunea de a intra în acţiune. Între bancuri se deapănă amintiri evocând conducătorul, care le este ca un tată-mentor adulat.

Prețul unui bilet este de 60 lei. Pentru mai multe informații despre spectacol, apelați la numărul de telefon 022 22-11-77.

Sursa: fest.md

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Nu rata un concert extraordinar cu Alessandro Safina, în premieră la Chișinău
Next Află care au fost cele mai vizitate orașe în acest an
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − 18 =