Vino la Forumul Raional al Tinerilor din Ialoveni și descoperă necesitățile și provocările tinerilor

Consiliul Raional de Tineret Ialoveni, forum, Forumul Raional al Tinerilor din Ialoveni

Consiliul Raional de Tineret Ialoveni a efectuat un sondaj în rândul tinerilor cu scopul identificării necesităților și provocărilor cu care se confruntă aceștia. Rezultatele chestionării urmează a fi prezentate și discutate în cadrul Forumului Raional al Tinerilor din Ialoveni ce se va desfășura pe data de 1 mai în incinta Centrului de Business Ialoveni. În cadrul acestui eveniment tinerii vor formula recomandări către autoritățile publice locale privind soluționarea provocărilor identificate.

Evenimentul va întruni 120 de participanți: tineri care s-au remarcat prin activismul lor civic: membri ai organizațiilor de tineret, delegați din satele raionului, reprezentanți ai autorităților publice centrale și locale, lucrători de tineret, reprezentanți ai instituțiilor prestatoare de servicii publice pentru tineri.

La final de eveniment, fiecare tânăr urmează să-și valorifice propriul potențial întru recomandarea soluțiilor pentru provocările depistate, acțiunile ce le poate realiza pentru comunitatea în care trăiește, cât și aprobarea unei rezoluții care urmează să fie înaintată către Autoritățile Publice Locale.

Sondajul a fost efectuat în luna martie în rândul tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14-35 de ani, pe un eșantion de 101 persoane.

Dacă vrei să participi la Forum, înregistrează-te prin intermediul formularului.

Previous Organizațiile de tineret pot deveni parte a comunității CNTM
Next Istorii Urbane #3: Ruinele istorice ale capitalei
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *