Vino la Forumul mass media și află despre sursele de informare și scurgerile de informații controlate

forumul mass media, fact checking, asociatia presei independente

În cadrul Forumului mass-media 2018, Mykhailo Koltsov, expert Deutsche Welle Akademie, va ține un master-class cu genericul: „Jurnaliștii și sursele de informare: cine pe cine folosește? Cum procedăm cu scurgerile de informații controlate?”.

Mykhailo Koltsov este instructor în cadrul Media E-School din Ucraina, participant în proiectul Stopfake.org, fiind responsabil pentru fact-checkingul tehnic. Instruiește jurnaliștii privind operarea cu datele, metode de fact-checking și de verificare a informației, educație tehnologică și securitatea digitală.

Forumul mass-media 2018 va avea loc la 29 și 30 noiembrie 2018 în mun. Chişinău.

Forumul mass-media 2018 este organizat de Consiliul de Presă din Republica Moldova, în parteneriat cu Asociaţia Presei Independente (API), Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Asociaţia Presei Electronice (APEL). Desfăşurarea Forumului mass-media 2018 este finanţată de Programul Mass-Media al Fundaţiei Soros-Moldova şi co-finanţată de Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate (Germania) DW Akademie (Germania) şi UN Women Moldova.

Pentru informaţii suplimentare: tel.: (022) 210602 (persoană de contact – Diana Lungu, coordonatoare comunicare), www.mediaforum.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous JOB//Cea mai activă comunitate HR este în căutarea unui/unei Manager de Proiect
Next Vino la un Movie Night și contribuie astfel la o cauză nobilă
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 5 =