“Planificare Strategică: Cum? Când? De ce?” la America House


America House invită angajați și reprezentanți din domeniul public, organizații de stat și ONG-uri, la workshop-ul „Planificare Strategică: Cum? Când? De ce?” 

Despre planificarea strategică:

Planificarea strategică este un proces participativ şi structurat pentru a regla direcţia viitoare a organizaţiei dvs. Este un instrument de administrare care va ajuta organizaţia dvs. să-şi identifice capacităţile curente, necesităţile şi scopurile. Există mai multe metode pentru efectuarea planificării strategice, însă cel mai simplu mod este să se răspundă în colectiv la patru întrebări de bază:

1. Unde ne poziţionăm acum?
2. Încotro ne îndreptăm?
3. Cum vom ajunge acolo?
4. Cum vom recunoaşte dacă am ajuns sau nu la ţintă?

Despre America House:

America House este locul în care vizitatorii pot participa la diverse evenimente și activități culturale, educaționale și de dezvoltare profesională interactive pentru a afla informații utile despre istoria, cultura și valorile Statelor Unite ale Americii. Colțișorul EducationUSA oferă detalii despre oportunitățile de a studia în SUA.

  • Organizează evenimente și activități zilnice în cadrul cărora vizitatorii lor își vor putea dezvolta abilitățile de comunicare în limba engleză.
  • La America House se discută teme curente, se dezvoltă gândirea critică, se organizează întâlniri cu personalități notorii de valoare în cadrul programelor Conversation Club, Meet an American, Debate Club, Trivia Quiz, Movie Screening.
  • Sunt puse la dispoziție o mulțime de resurse utile în limba engleză: cărți, filme artistice, documentare, jocuri de societate pe care vizitatorii le pot lua cu împrumut acasă.
  • Dispui de tehnică IT de ultima generație, cum ar fi imprimanta 3D și tablete, pe care o puteți folosi la centrul nostru.

📍Workshop-ul va avea loc joi, 23 ianuarie, între orele 18.00-20.00.

📍Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi la acest link

Pentru mai multe detalii despre “Planificare Strategică: Cum? Când? De ce?”

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Previous Fii voluntar în cadrul celei mai așteptate expoziții și cunoaște producătorii autohtoni
Next Job pentru tineri: Specialist în marketing
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *