Conferințe București-Chișinău pentru studenți, ediția a III-a


Facultatea de Filosofie și Facultatea de Istorie ale Universității din București și Facultatea de Istorie și Filosofie a Universității de Stat din Moldova organizează, în regim online, a treia ediție a seriei de Conferințe București-Chișinău cu tematica „Identitate, patrimoniu, globalizare”.

În contextul numeroaselor fenomene centrifuge și disruptive asociate globalizării, care se propagă și se resimt deopotrivă în România și Republica Moldova, conferința aduce în atenție problemele identității și patrimoniului, tot mai apăsat prezente în discuțiile purtate pe varii registre ideatice: social, politic, cultural, religios, etnic etc.

Lucrările conferinței constituie o excelentă ocazie de dezbatere și evaluare a situației actuale din perspectivele amintite, iar organizatorii așteaptă participarea celor mai importanți specialiști din domeniul științelor socio-umane.

Titlurile și rezumatele se vor trimite până la 01 martie 2022 prin intermediul acestui formular, iar rezultatele vor fi comunicate până la 15 martie 2022.

Detalii suplimentare: https://filosofie.unibuc.ro/

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Webinar despre Robotică și imprimare 3D în educație
Next Program de stagiu remunerat pentru tineri
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + 10 =