Conferință internațională pentru toți cei interesați de domeniul AI for Startups


AI for startups conferință online

Cluj IT Cluster și DIH4Society devin parteneri ai AI for Startups and SMEs, prima conferință din seria Digital International Forum V: Artificial Intelligence organizată de Smart Everything Everywhere (SEE) reunește antreprenori de succes, experți din mediul Startup-urilor și finanțatori, pentru a discuta despre potențialul Inteligenței Artificiale de a produce următorii unicorni din România.

Inteligența Artificială este un motor al dezvoltării economice din viitoarea societate digitală. O temă de mare interes pentru agenda europeană, în special în lumea post-pandemică, unde tehnologia va fi baza planurilor de reziliență și dezvoltare ale economiei și societății, inteligența artificială are potențial de fi un atât un catalizator de inovație în rândul antreprenorilor, cât și o unealtă de eficientizare a procedurilor redundante des întâlnite în firme și organizații.

În cadrul conferinței, participanții vor avea ocazia sa afle povești de succes ale startup-urilor din domeniul Inteligenței Artificiale, să se familiarizeze cu oportunitățile de finanțare disponibile și să descopere metode de adaptare la măsurile de reglementare naționale și europene, contribuind astfel la creșterea competitivității tehnologice.

Conferința AI for Startups & SMEs va avea loc în format online joi, 22 aprilie între orele 14:00 – 16:00 EET. Înscrierile pentru acest eveniment se pot face prin acest formular.

Conferința va fi moderată de Carmen Ianoși, Innovation Policy Officer în cadrul unității de Inovare și Startup-uri din DG CONNECT (Comisia Europeană).

Detalii suplimentare, vezi în anunțul oficial – link aici.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Fii Consilier Local de Tineret în comuna Ghidighici
Next Află de la Marina Tabaran mai multe despre gestionarea proiectelor în cadrul Tech Women Brunch
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 1 =