Evenimente pentru tineri: Tucano Coffee te învață cum să îți faci cafeaua perfectă acasă

Master-class pentru tineri

master-class pentru tineri

Evenimente pentru tineri: Adori cafeaua cremoasă și aromată dar uneori dorești să o servești în pat în fața TV-ului? Tucano Coffee te învață cum să îți faci cafeaua perfectă acasă. Echipa îți vine în ajutor cu un master-class la care vei învăța cum să prepari o cafea extraordinară în condiții casnice.

Ai posibilitatea să afli micile secrete și modalități de preparare a cafelei în așa mod încât să-i păstrezi toată valoarea nutritivă și gustativă. După acest master class vei cunoaște că proporţia potrivită de cafea şi apă, timpul şi temperatura preparării, la filtru sau ibric sunt parametrii care vor influenţa gustul cafelei pe care o vei bea.

Evenimentul va avea loc vineri, 22 noiembrie, la Tucano Coffee Kenya, Bulevardul Moscova 1/4.

Cafeaua poate fi un adevărat medicament, ce ne energizează şi ne creşte puterea de concentrare însă efectele ei depind de modul în care este preparată.

Vei fi plăcut surprins să afli câte ascunde în sine un bob de cafea, pe lîngă  cofeină (un alcaloid cu important rol stimulator și bronhodilatator), cafestol, acid clorogenic (un antioxidant și anti-inflamator) și micronutrienți (potasiu, magneziu, niacină, vitamina E) mai sunt peste 1000 de compuși chimici folositori. 

Tucano Coffee te învață cum să îți faci cafeaua perfectă acasă. La final nu vei fi lipsit de mici cadouri din partea Tucano Coffee și, desigur, degustația de cafea.

Aici te poți înregistra pentru participare.

Alte evenimente pentru tineri găsești pe platforma Youth.md.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Dezvoltare personală: Vinerea neagră se va desfășura și în magazinele online ale Librăriei „Cartier”
Next O ședință de relaxare și mediație: Eu sunt Energie vie
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten − 2 =