5 recomandări de filme pentru Valentine’s Day

Cinema, Valentine's Day, Recomandare,

Foto: netflix.com

Love is in the air…and in the movies, too. Valentine’s Day poate şi nu este sărbătoarea ta preferată, dar vizionarea unui rom-com cheesy sau un film de dragoste istoric este metoda perfectă pentru a face fața sărbătorii atât de siropoase.

Nu ştii ce să priveşti? Am pregatit mai jos o lista cu filme,care iti vor face ziua de 14 februarie mai frumoasa si cosy. Enjoy the movies.

1.Mândrie și prejudecată  (Pride & Prejudice, 2005)

Povestea clasică cu dragoste şi neînţelegeri este plasată în Anglia sfârşitului secolului  Cele cinci surori Bennet – Elizabeth, sau Lizzie (Keira Knightley), Jane, Lydia, Mary şi Kitty – au fost crescute sub stricta îngrijire a mamei lor (Brenda Blethyn) care se concentrează doar asupra găsirii unor soţi fiicelor care să le asigure din punct de vedere financiar o stabilitate.

2. 10 things I hate about you

10 lucruri nu-mi plac la tine (titlu original: 10 Things I Hate About You) este o comedie romantică americană apărută în 1999.

Filmul, o adaptare modernă după piesa Îmblânzirea Scorpiei de William Shakespeare, este numit după o poezie scrisă de personajul principal feminin pentru a descrie relația ei cu personajul lui Ledger. Considerat o performață notabilă din partea ambilor actori, 10 lucruri nu-mi plac la tine reprezintă debutul regizoral al lui Gil Junger.

3. The Notebook

Jurnalul (engleză: The Notebook) este un film american de dragoste din 2004 regizat de Nick Cassavetes, cu Ryan Gosling și Rachel McAdams. Filmul este bazat pe romanul omonim scris de Nicholas Sparks

4. To all the boys I’ve loved before

Cred că ajunse fiind la o vârstă, multe fete încep să viseze la acel băiat care să le sucească mințile. Dar între vis și realitate există scutul de realitate de care trebuie să ne lovim ocazional. Liceul e perioada care se spune a fi cea mai frumoasă din viață, întrucât ne pune la dispoziție noi modalități prin care să creștem și să cunoaștem noi oameni, care ne pot influența într-un fel sau altul.

Așa cum ne-a obișnuit, platforma Netflix a adus pe micile și marile ecran un nou film despre viața de adolescent și prima iubire cu toate suișurile și coborâșurile ei, cu dramele și anxietatea care însoțesc fiecare vârstă. Însă, de această dată, ecranizarea e făcută într-un mod inedit. Pe lângă faptul că este realizată după o carte, are ca personaj principal o fată asiatică fără a o transforma într-un stereotip al rasei sale, spre mulțumirea fanilor care se simt reprezentați.

5. Breakfast at Tiffanys

Pelicula „Breakfast at Tiffany’s” (Mic dejun la Tiffany) din 1961, în regia lui Blake Edwards, este una dintre cele mai cunoscute producţii hollywoodiene, mai cu seamă datorită actriţei din rolul principal, Audrey Hepburn. Dar dincolo de faţada aparent facilă a unei comedii romantice, filmul ascunde o poveste cu mult mai interesantă şi mai profundă.

Autor: Milena Rusu.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Fii expert formator și mentor în cadrul Programului „Women 4 Leadership”
Next Concursul POT Music anunță lansarea înscrierilor pentru cea de-a 5 a ediție
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × one =