Transformarea Digitală prin programele Tekwill


America House Chișinău invită tinerii, în special cei care sunt pasionați de IT, să participe la un interviu cu Ana Chirița (https://fb.me/e/1g2NNUg6i) pe 26 mai începând cu orele 15:00  – Director pe Proiecte Strategice, Asociația Națională a Companiilor din domeniul Tehnologiilor Informaționale și al Comunicațiilor. Ana Chiriță va povesti despre dezvoltarea ecosistemului IT în Republica Moldova, 12 ani de retrospectivă și viitor.

Tekwill este locul unde oamenii, comunitatea, ideile, resursele, știința și industria se întâlnesc pentru a identifica, facilita și spori excelența în tehnologia informației. Tekwill este în calitate de lider de conectare și facilitator de rețea, de organizare și sprijinire a evenimentelor locale și regionale legate de tehnologie.

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Programul de granturi mici „Bibliotecile – puncte de educare a alegătorilor" cu Marcela Roșca
Next Program de granturi pentru ONG-uri de media locale și regionale
Centrul Cultural America House
About the author

Centrul Cultural America House

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × two =