Programul „Burse pentru Viitorul Tău“ şi-a desemnat finaliştii. Vezi cine sunt ei.


  Centrul de Informaţii Universitare cu suportul financiar al BC „Moldova Agroindbank” SA a anunţat de curând finaliştii celei de-a IV-a ediţii a Programului „Burse pentru Viitorul Tău!”, care a fost organizat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei din RM.
Programul are drept scop susţinerea tinerilor ce provin din familii social- vulnerabile din Republica Moldova, pentru a facilita accesul lor la educaţie în instituţiile de învăţământ superior din ţară.

În ediţia din acest an a concursului sunt oferite 30 de burse a câte 7000 lei, pentru studenţii înmatriculaţi în primul an de studiu,  şi pentru studenţii bursieri ai ediţiei precedente, promovaţi în anul II sau III de studii, care au putut candida pentru reânnoirea burselor.

 Totodată, graţie unui suport oferit de către o persoană care a dorit să păstreze anonimatul au fost oferite şi alte 7 burse a câte 7000 MDL pentru studenţii anului I.

Mai jos puteţi vedea cine sunt cei 37 de finalişti, dar şi care este statistica dosarelor depuse în acest an

Finaliştii programului

Statistica dosarelor

În cadrul proiectului a fost asigurat suportul financiar pentru tinerii, care au demonstrat reuşite la învăţătură şi implicare în activităţi extracurriculare, pe o durată maximă de 3 ani.

 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Burse de masterat la Universitatea din Malta, pentru cercetări în domeniul schimbărilor climaterice
Next Voluntariatul, job în folosul comunităţii!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 − one =