Creează cele mai unice desene în cel mai drăguț coffee shop al orașului


Cine ? Tucano Coffee

Ce ?  Art. Coffee. Eco Bags

Când ?  21 Octombrie 2017, orele 12:00-14:00

Unde ?  Tucano Coffee Costa Rica, Chișinău

Detalii:

A venit un anotimp deosebit. Pentru cineva a fost unul foarte așteptat, pentru cineva neașteptat. Toamna – anotimpul romantic pentru plimbări sub umbrelă, timpul peisajelor colorate, a dimineților, în care orașul este cuprins de ceață, a puloverului favorit și a cafelei aromate, care îți încălzește sufeltul. Toamna te duce în amintiri și îți oferă un izvor nesecat de inspirație, îți vine să iei pensula în mâini, vopselele și să creezi. Anastasia Walfs te invită la un masterclass de pictură artistică a torbițelor eco.

Pe 21 octombrie, la 12:00 în cel mai drăguț coffee shop al orașului, vom crea împreună cele mai unice desene, reflectând emoțiile și sentimentele tale. Și pentru aceasta avem totul: pensule moi, culori aprinse, fotografii pentru inspirație, torbițele eco pentru înariparea fanteziei tale și cafea revigorantă, ne lipsești doar tu.
Și, chiar dacă nu ai desenat niciodată în viață și nici nu ai ținut vreodată pensula în mâini,  în această zi te vei simți un adevărat pictor.

Participarea este gratuită. Înregistrarea se face la numărul de telefon: 078 45 40 45 sau scrie aici: Pangea Art & Eco bags. Costul unei torbițe eco pentru a fi pictată este de 100 lei (făcută handmade).

 

Sursa: https://www.facebook.com/events/180086715873532/?

 

Previous Participă la un atelier special pentru părinți și află cum îți ajuți copilul să se adapteze mai ușor la școală
Next Energizează-te la un nou campionat de Ce? Unde? Când?

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *