Premii Globale E-STEM. Înscrierile deschise acum!


Premiile Globale E-STEM sunt din nou disponibile și recunosc excelența și inovația în E-STEM cu premii de până la 50.000 USD!

Organizația ta implică studenți cu vârste cuprinse între 11 și 22 de ani în subiecte STEM, echipându-i cu cunoștințe, abilități și motivație pentru a acționa în direcția soluțiilor pentru schimbările climatice, energie durabilă sau transport sustenabil? Dacă da, te invităm să aplici pentru Premiile Globale E-STEM! Premiile Globale E-STEM sunt prezentate de Pratt & Whitney în colaborare cu NAAEE.

Acest program de premii susține programe promițătoare care construiesc și utilizează cunoștințele și abilitățile STEM în învățarea și rezolvarea problemelor de mediu. Se va acorda preferință organizațiilor nonprofit care lucrează cu publicuri subreprezentate în STEM și care folosesc parteneriate pentru a-și amplifica impactul.

Ce este E-STEM?

E-STEM implică studenții în rezolvarea problemelor de mediu reale și semnificative, care integrează știința, tehnologia, ingineria și matematica (STEM). E-STEM nu este doar o filozofie de predare care promovează învățarea interdisciplinară, ci și inspiră studenții să aplice ceea ce învață pentru a ajuta la rezolvarea problemelor de mediu complexe.

Aplicațiile sunt deschise acum până pe 8 iulie! Câștigătorii vor fi anunțați în octombrie. APLICĂ AICI ACUM!

Citește RFP pentru mai multe informații

Webinarul nostru pentru aplicanți a avut loc pe 29 mai. Urmărește înregistrarea AICI pentru a afla mai multe despre program și câteva sfaturi pentru a scrie o aplicație puternică. Acest webinar acoperă întrebările frecvente și o prezentare a aplicației Submittable.

Te rugăm să contactezi estem@naaee.org pentru orice întrebări și să te abonezi pentru a primi actualizări prin email despre Premiile Globale E-STEM, precum și alte programe internaționale ale NAAEE!

Informațiile suplimentare pot fi obținute din site-ul oficial.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Upcelerator Founder Story: Automatizarea procesului de recrutare cu Matchminds.club – startup dezvoltat în cadrul acceleratorului
Next Participă în cadrul Taberei de Vară care se bazează pe creativitate și acțiune EH!Moldova
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × one =