Top 5 seriale perfecte pentru tineri


Cu toți avem o pasiune care constă în vizionarea unor seriale apărute de curând sau revizuirea celor al căror personaje care principale, care secundare, ne-au fost alături în cele mai grele momente din viața noastră sau mai bine spus ne-au susținut cu prezența lor memorabilă o întreagă copilărie sau chiar o adolescență. Noi deasemenea am preluat anumite sfaturi din scenele serialului cu scopul folosirii acestora în viitorul apropiat.

Ce este serialul?

Un serial radiofonic sau tv este o producție difuzată deseori în prime time, care se bazează pe continuarea unei intrigi desfășurată treptat, pe parcursul mai multor episoade în emisiuni transmise la date diferite. De obicei în incinta unui astfel de serial vei observa că actorii care joacă abordează anumite teme de discuție. Însăsi aceste idei stau la baza societății noastre de toate zilele și care ar putea avea o anumită influențare asupra personalității proprii.

Ce dobândesti dobândesti din seriale?

Datorită filmelor, scurt metrajelor sau serialelor, oamenii de-a lungul timpului au reușit să-și dezvolte gândirea critică cât și perspectiva. Toate acestea cu scopul formării unui vocabular bogat și bine înțeles. De obicei tinerii își formează un comportament inspirat pe baza unor fraze folosite în anumite secvențe din serialul preferat.

Cu toate acestea, astăzi, în această rubrică îți sunt prezentate 5 seriale care merită a fi vizionate într-o viață.

Friends

Imagini pentru friends photo

Friends este un serial american bazat pe prietenia unor 6 tineri din New York, cartierul Manhattan. Aceste personaje trec prin diferite situații împreună pe parcursul celor 10 sezoane. Se îndrăgostesc, au parte de decepții, dar întotdeauna se susțin și se acceptă așa cum sunt în ciuda certurilor, momentelor grele și situaților neplăcute cauzate de fiecare din membri grupului.

13 reasons why

13 reasons why este un serial american de dramă și mister, bazat pe viața din liceu. Serialul îl urmărește pe studentul Clay Jensen și pe prietena sa, Hannah Baker. Se sinucide după ce suferă o serie de circumstanțe demoralizatoare la care au fost implicate anumite persoane din liceul la care cei doi frecventează. Toată povestea serialului ia o întorsătură captivantă pentru cei cel vizionează.

Pretty Little Liars

Imagini pentru pretty little liars wallpaper

Pretty Little Liars este un serial american. El este bazat pe istoria a patru tinere de liceu a căror grup se destramă atunci când liderul școlii și a prieteniei lor dispare într-un mod ciudat. Astfel dezorientate și lipsite de îndrumarea șefei găștii, fetele speriate își unesc forțele atunci când un șantajist amenință cu dezvăluirea celor mai murdare secrete ale lor.

The Blacklist

Imagini pentru the blacklist wallpaper

The Blacklist este un serial de televiziune american thriller bazat pe viața unui fost ofițer al Marinei SUA. Acesta se predă voluntar FBI-ului din alte motive, însă, cu condiția ca psihologul Elizabeth Keen să-i devină partener.

Stranger Things

Imagini pentru stranger things wallpaper

Stranger Things este un serial american bazat pe o istorie fantastică a cărui început îl are dispariție unui băiat. Din cauza acestei tragedii orășelul descoperă un mister. Experimente secrete, forțe supranaturale cutremurătoare și o fetiță foarte ciudată sunt doar câteva dintre surprizele din Stranger Things.

Reporter: Evelina Ciutac

Mai multe sfaturi și articole pe teme lejere găsești în categoria Biblioteca.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vrei să afli mai multe despre un proiect video de succes pe youtube sau facebook? Dorin Galben îți răspunde
Next Ești interesat de cultura franceză și cinematografie? Vino la Festivalul de Film Francofon 2020
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 2 =