Tinerii din Moldova pot participa la Academia AgTech, ediția II


Academia AgTech ediția 2021

Prima ediție a Academiei AgTech s-a bucurat de popularitate în rândul tinerilor, care s-au înscris la sesiunile de instruire ce i-au avut în calitate de speakeri pe cei mai buni specialiști în domeniul agricol și IT.

Dacă nu ai reușit să fii parte a comunității AgTech, poți să o faci acum completând formularul de participare la cea de-a doua ediție a Academiei, care se va desfășura online în perioada 01 – 30 aprilie 2021.Vezi mai jos câteva impresii cu care au rămas tinerii ce au fost selectați pentru participare la prima ediție a Academiei Agtech: aici.

Înregistrează-te pentru a participa la Academia AgTech, completând acest formular.

Pe parcursul a 4 săptămâni, vor fi organizate o serie de instruiri, unde tinerii selectați își vor dezvolta gândirea corporativă, vor învăța secretele planificării strategice, digitalizarea agriculturii și nu doar.

Astfel, AgTech devine prima Academie din Moldova destinată tinerilor specialiști pasionați de agricultură, care va funcționa ca o platformă de dialog între potențialii angajatori și angajați.

Instruirile vin cu o serie de beneficii practice, iar la încheierea cursului, tinerii vor avea oportunitatea de a-și consolida cunoștințele acumulate în cadrul companiilor de top din sectorul agrar și vor obține Certificate de participare.

Astfel, programul de instruire va asigura:

  • funcționarea unei platformă de dialog viabile între tinerii profesioniști și reprezentanții sectorului privat, dar și noi oportunități de angajare prin intermediul modulului Stagii/Internship;
  • organizarea cursurilor online de marketing, antreprenoriat și digitalizarea agriculturii, în parteneriat cu Startup Academy;
  • organizarea webinar-iilor pentru studenții și managerii instituțiilor de învățământ cu profil agrar;
  • ghidare în carieră și prezentarea celor mai importante aspecte de care trebuie să țină cont pe parcursul studiilor, pentru a corespunde cerințelor angajatorului;
  • dezvoltarea competențelor soft pentru tinerii specialiști, printre care lucru în echipă, comunicare, orientare spre rezultat.

Amintim că, peste 40 de tineri din cadrul instituțiilor de învățământ cu profil agricol din țară au participat în perioada 10 noiembrie – 02 decembrie la prima ediție a Academiei AgTech.

Pentru informații suplimentare, urmărește pagina de faceboo Agrobiznes.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Află care sunt avantajele, cât și dezavantajele unui E-book
Next AROBS Chișinău invită tinerii să beneficieze de un internship
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 3 =