Târgul de cariere revine la Chișinău. Află detalii


târgul de cariere chișinău job

Ești în căutarea unui job? Târgul de Cariere revine la Chișinău în această primăvară! Vei găsi aici cele mai fierbinți oferte de job pentru tine!

Târgul de Cariere, cel mai mare eveniment de recrutare din țară, revine în primăvara aceasta la Chișinău, în perioada 10-11 aprilie 2020, la Palatul Național „Nicolae Sulac”. Zeci de angajatori vor participa la eveniment, oferind sute de locuri de muncă, atât pentru persoane aflate la început de drum profesional, cât și pentru cei cu experiență pe piața locurilor de muncă. 

La eveniment sunt așteptați peste 4000 de candidați și peste 50 de companii cu sute de locuri de muncă – atât locale, cât și în străinătate. Fiecare companie este în căutare de talente și oameni dornici de a-și construi o carieră.

Poți aplica la stand și poți avea un interviu pe loc având nevoie doar de CV. Cele mai multe joburi disponibile vor fi în domeniile vânzări, IT, inginerie, financiar-bancar, limbi străine (call-center).

Statisticile arată că acestea sunt și cele mai bine plătite domenii din Moldova, dar și cele care se bucură de cea mai mare popularitate în rândul tinerilor!

La ultima ediție Târgul de Cariere, 46% dintre participanți au avut vârsta cuprinsă între 21-30 de ani și tot atâția sunt absolvenți de licență. Cei mai mulți dintre vizitatori sunt vorbitori de limba română, rusă și engleză. În colaborare cu Magenta Consulting, au fost colectate date relevante despre profilul vizitatorilor la Târgul de Cariere.

Evaluând nivelul de satisfacție față de mai multe aspecte din cadrul evenimentului, cei mai mulți (98%) au rămas satisfăcuți de atmosferă generală a evenimentului. O pondere de 85% dintre participanții la interviu până acum au avut job full-time plătit, iar 42% dintre cei intervievați au peste 5 ani experiență profesională.

Târgul de Cariere a devenit cel mai cunoscut eveniment de recrutare din țară, iar oportunitățile de angajare sunt din ce în ce mai numeroase și variate. De la 18 companii în 2012, au ajuns la peste 40 în toamna anului 2019, iar numărul candidaților crește și el, constant, la ultima ediție fiind prezenți aproximativ 4500 oameni. 

Târgul de Cariere Chișinău are loc pe 10-11 aprilie, la Palatul Național “Nicolae Sulac”, între orele 10.00 – 17.00,  iar intrarea este liberă. Detalii găsiți pe www.targuldecariere.md.

Descoperă mai multe oferte de job pentru tineri, urmărind categoria Profesional!

Previous Devino voluntar ESC în România vara aceasta
Next Gala premiilor Erasmus+ pentru Voluntariat 2020
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *