Pe 6 și 7 iulie vor avea loc ultimele audiții pentru proiectul La La Play Voices

moldovan youth orchestra, auditii, la la la play voices

Moldovan National Youth Orchestra în parteneriat cu Unicef Moldova, Suedia și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, lansează La La Play Voices, cel mai ambițios proiect de incluziune socială prin muzică din Moldova fiind destinat tuturor copiilor de la 10 la 16 ani ce iubesc muzica.

Din data de 20 aprilie ia start concursul național La La Play Voices, în cadrul căruia vor fi parcurși peste 8000 kilometri pentru a întâlni peste 700 de copii cu aptitudini muzicale la nivel național, dintre care vor fi selectați 101 copii beneficiari finali. De asemenea, sunt încurajați să participe copiii cu autism și cu dizabilități locomotorii.

Finaliștii proiectului vor beneficia de un campus de vară în perioada 19-26 iulie fiind ghidați de cei mai buni experți pentru a-și dezvolta abilitățile prin ore de cor alături de orchestră simfonică și sesiuni de dezvoltare personală, menite să ofere incluziune participanților. Rezultatul final va constitui 5 concerte alături de Moldovan National Youth Orchestra pentru perioada iulie-decembrie pe cele mai prestigioase săli din țară și nu doar.

Ultimele localități unde vor avea loc audiții:

6 iulie – raionul Căușeni și raionul Ștefan Vodă
7 iulie – municipiul Chișinău

Proiectul de incluziune socială La La Play Voices este la a 2-a ediție, prima având loc în anul 2018. În cadrul acesteia, au fost selectați 20 de copii talentați care au pus baza corului La La Play Voices, ce reprezentă diversitatea etnică și socială a Moldovei. Activitatea și noutățile din cadrul proiectului pot fi urmărite atât pe pagina evenimentului, cât si pe pagina Moldovan National Youth Orchestra.

Regulamentul concursului și alte informații afli aici.

Previous Ai între 8 și 14 ani? Participă la o lecție deschisă gratuită „Hollywood Special Effects”
Next JOB//CNPAC angajează office manager
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *