Startup 101- Gândire antreprenorială și Independență financiară


Tinerii de 14-19 ani învață gândire antreprenorială și independență financiară la Startup-ul 101 în perioada 13-17 noiembrie, 2023, tinerii au oportunitatea de a-și dezvolta gândirea antreprenorială și de a învăța cum să transforme ideile în afaceri durabile, în cadrul celei de-a treia ediții a Școlii de Antreprenoriat Startup101. Tabăra se desfășoară online, iar înregistrările sunt deschise până pe 5 noiembrie 2023.

Startup101 este o inițiativă educațională dezvoltată de AO Generația Nika și implementată de Yep!Moldova, în parteneriat cu UN Women Moldova cu susținerea financiară a Fondului Femeilor Pentru Pace și Asistența Umanitară. Programul pune la dispoziția tinerilor din Republica Moldova posibilitatea de a dobândi cunoștințe antreprenoriale esențiale, astfel încât aceștia să poată transforma ideile în realitate și să își dezvolte abilitățile de gestionare a afacerilor.

Cu un curriculum bine structurat și instruire de calitate, Startup101 oferă participanților ocazia de a explora o varietate de subiecte, inclusiv abilitățile și profesiile viitorului, conceptul de startup și dezvoltarea de idei profitabile, design thinking, precum și domenii mai largi precum marketing, management și oratorie. Programul se desfășoară timp de 5 zile, iar fiecare zi include sesiuni de instruire interactivă și ateliere practice.

Pentru a încuraja participanții să-și aplice cunoștințele în practică, programul culminează cu Yep!Idea Challenge, un concurs de prezentare a ideilor de startup. Cele mai bune prezentări vor fi premiate.

Pentru mai multe informații și detalii despre program, vă rugăm să vizitați pagina de Facebook Yep!Moldova 

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Spooky Jeopardy | Halloween Edition
Next Fall Camp | Discover American Culture
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 2 =