Soros-Moldova lansează discuții pentru reforme în educație la care pot participa antreprenorii


soros-moldova antreprenoriat educație discuții

Ești antreprenor(oare) și nu îți este indiferent sistemul de învățământ din Moldova? Participă la Business over Beers: Ce vrea businessul de la sistemul educațional din Moldova și viceversa organizat de Soros-Moldova și spune cum acesta poate fi îmbunătățit.

Fundația Soros-Moldova își propune să lanseze discuții, să elaboreze inițiative de reforme în domeniul educației și să monitorizeze proiectele de reformă existente prin intermediul platformei „COMpEC – Comunitatea pentru o Educație de Calitate”.

Viziunea și necesitățile mediului de afaceri sunt foarte importante pentru niște reforme de succes în educație. Totodată, resursele umane sunt elementul cheie într-o afacere. Deseori calitatea lor poate determina succesul sau eșecul unei afaceri.

Dacă ești antreprenor și vrei să te expui asupra stării sistemului educațional din Moldova, ai idei cum acesta poate fi îmbunătățit, participă la evenimentul Business over Beers: Ce vrea businessul de la sistemul educațional din Moldova și viceversa.

Data: 12 Martie;
Ora: 18:30;
Locație: Smokehouse.

Evenimentul este organizat de AIM în parteneriat cu Fundația Soros-Moldova.

Evenimentul este deschis doar pentru antreprenori. Participarea este gratuită. Accesul se va face doar în baza confirmării.

Pentru participare la eveniment, te rugăm să completezi acest formular.

Termenul limită pentru înregistrare este 11 martie 2020.

Descoperă mai multe posibilități pentru tineri, urmărind youth.md!

Previous Ești interesat de cultura franceză și cinematografie? Vino la Festivalul de Film Francofon 2020
Next Cunoaște tinerii de la „Youth Empowerment Program 2020” – opt dintre ei vor câștiga proiecte pentru comunitățile lor
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *