Finanțare nerambursabilă pentru afaceri în cadrul Programului de Ecologizare a ÎMM-urilor


ODIMM te îndeamnă să aplici până pe 1 noiembrie 2021, la Programul de Ecologizare a Afacerilor, pentru a beneficia de finanțare nerambursabilă de până la 200 000 lei.

Prin intermediul Programului, ÎMM vor beneficia de materiale informative, consultanță, servicii de suport și formare privind identificarea soluțiilor și adoptarea acțiunilor concrete de ecologizare a proceselor de producere și prestare a serviciilor, care să permită creșterea potențialului companiei de a obține o cotă mai mare pe piețe.   

În cadrul etapei doi, ÎMM vor beneficia de suport financiar sub formă de grant pentru implementarea acțiunilor de ecologizare privind utilizarea eficientă a resurselor, aplicarea modelelor de producție și consum durabile, introducerea eco-inovațiilor în procesele tehnologice, reducerea si gestionarea deșeurilor, prevenirea poluării și gestionarea resurselor de apă, etc.

Mai multe detalii și aplicare, aici.

Programul de Ecologizare a Întreprinderilor Mici și Mijlocii (aprobat prin Hotărârea de Guvern nr.592/2019) este implementat de către ODIMM în scopul promovării, susținerii și dezvoltării capacităților ÎMM pentru a adopta practici de ecologizare a proceselor de producere și prestare a serviciilor. 

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Zilele Filmului Românesc ajung în acest an la Cahul
Next Clubul Voluntarilor ARTICO organizează un nou eveniment pentru adolescenți
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven + fourteen =