Școală de vară pentru tinerii din Chișinău, Comrat și Tiraspol. Află totul despre Acordului de Asociere RM – UE

IPRE, Chișinău, Tiraspol, Comrat, Școală de Vară, Acordul de Asociere

Foti simbol: statistica.md

Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE) organizează, în luna august, Școala de vară „Consolidarea parteneriatului academic între tinerii din Chișinău, Tiraspol și Comrat în contextul implementării Acordului de Asociere dintre Republica Moldova și UE’’, pentru 30 de participanți din orașele sus-menționate.

Evenimentul, care va avea loc în perioada 4-6 august 2018, își propune să eficientizeze comunicarea și să consolideze conexiunile profesionale între tinerii cercetători din cele trei regiuni printr-o serie de lecții publice și activități tematice legate de implementarea Acordului de Asociere dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană.

Un alt obiectiv urmărit de organizatori este informarea participanților despre impactul Acordului de Asociere asupra procesului de dezvoltare și europenizare la nivel local, în zone precum UTA Găgăuzia și Transnistria.

În cadrul Școlii de Vară, participanții vor avea șansa să participe la sesiuni de informare și dezbateri moderate de experți în domeniul integrării europene, cât și la discuții cu invitați din cadrul structurilor guvernamentale ale Republicii Moldova și a organizațiilor internaționale acreditate la Chișinău.

Limbile de lucru: Română, Engleză, Rusă.

Eligibilitate: Pot participa studenți din ciclul licență, masterat și doctorat din Chișinău, Comrat și Tiraspol, cunoscători ai limbilor engleză și rusă și care sunt interesați de domeniul studiilor europene și relațiile dintre Republica Moldova și UE.

Costurile de participare (transport, cazare și mâncare) vor fi acoperite integral de către organizatori.

Pentru a participa la concurs, candidații sunt rugați să expedieze un CV actualizat însoțit de o scrisoare de motivare la adresa mihai.mogildea@ipre.md.

Termenul limită pentru înregistrarea participanților este 22 iulie 2018, ora 23.59.

Pentru mai multe detalii sau întrebări legate de Școala de Vară, puteți contacta organizatorii la adresa: mihai.mogildea@ipre.md.

Școala de Vară IPRE este organizată în cadrul proiectului ,,Consolidarea parteneriatului academic între tinerii din Chișinău, Tiraspol și Comrat în contextul implementării Acordului de Asociere RM – UE’’, finanțat de Ministerul Federal al Afacerilor Externe în baza unei decizii a Bundestag-ului German.

Proiectul este realizat în parteneriat cu Fundația Hanns Seidel și în cooperare cu Centrul de Studii Europene (FRIȘPA), Centrul Pro-Europa Comrat și Universitatea de Stat din Comrat, precum și cu Școala de Cercetări Politice de la Tiraspol.

Previous JOB// Angajează-te la Parlament! Secretariatul Legislativului caută doi specialiști în IT
Next JOB// Compania Black Sea Seeds angajează un specialist în reurse umane. Responsabilitățile și cerințele funcției
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *