Școală de vară la Varșovia pentru studenții și profesioniștii din industria alimentară

EIT Food Summer School, Școală de Vară, Varșovia, industria alimentară

În perioada 25 august – 1 septembrie 2018, la Varșovia, Polonia, va fi organizată Școala de Vară EIT Food Summer School, destinată studenților și profesioniștilor din domeniul industriei alimentare.

Cei 25 de participanți din diferite țări se vor aduna la Varșovia pentru a învăța instrumente, tehnici și metodologii folosite în procesul de dezvoltare a produselor noi în industria alimentară. Paticipanții vor învăța nu doar lecții teoretice, dar vor avea posibilitatea să-și pună în practică noile cunoștințe acumulate. Aceștia vor fi gata să inițieze, să planifice, să execute, să monitorizeze și să controleze proiectele care vizează dezvoltarea și comercializarea de noi produse și servicii, precum și să introducă inovații pe piața industriei alimentare.

Școala de vară este un eveniment internațional și limba de comunicare va fi engleza. Astfel, participanții trebuie să vorbească fluent limba engleză.

Organizatorii nu percept o taxă de școlarizare.

Locul desfășurării instruirii: Facultatea de Management a Universiății din Varșovia (adresa: 1/3 Szturmowa Street, 02-678).

Înregistrarea participanților: Pentru a vă înregistra e necesar să completați acest formular și să-l expediați organizatorilor, împreună cu CV-ul, până pe data de 15 mai 2018.

Organizatorii vor anunța participanții selectați până pe data de 31 mai 2018.

Succes!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Moldavian Design Week, primul festival al industriilor creative din țară. Ultimele zile în care vă puteți înregistra
Next JOB// Trattoria della Nonna angajează trainer/formator
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + ten =