Schimb de experiență pentru tineri în Polonia pe subiectul drepturilor omului


schimb de experiență polonia

Tinerii interesați de domeniul pentru drepturile omului, activități sociale, cooperare și care doresc să-și aprofundeze cunoștințele sunt invitați să participe la un program de schimb de experiență în Polonia, care are drept scop discutarea problemei actuală a încălcării drepturilor omului la multe niveluri din viața noastră de zi cu zi și pune un accent deosebit pe discriminarea femeilor.

DESPRE PROGRAM

Proiectul „Și drepturile tale sunt drepturile mele” va avea loc la Tarnobrzeg (Polonia). La acesta vor participa opt participanți polonezi, șapte participanți din Franța și șapte participanți din Moldova (Asociația Tinerilor Artiști din Oberliht); toți au între 16 și 28 de ani.

Candidații perfecți împărtășesc preocupări comune cu privire la drepturile omului, activități sociale similare și, și care doresc să-și aprofundeze cunoștințele sunt invitați să participe la un program de schimb de experiență, care are drept scop discutarea problemei actuală a încălcării drepturilor omului la multe niveluri din viața noastră de zi cu zi și pune un accent deosebit pe discriminarea femeilor.

Un aspect important al proiectului este de a discuta profund fenomenul drepturilor omului și de a arăta tinerilor cum să reacționeze în cazul încălcării lor.

Aceste probleme vor fi prezentate într-o serie de dezbateri și discuții. Pri intermediul diferitor atelierele de teatru, tinerii își vor facilita contactul interpersonal dar și vor consolida abilitățile de actorie și vor dezvolta atitudini adecvate.

De asemenea, participanților li se vor oferi și cursuri de artă, în cadrul cărora vor pregăti un poster care promovează respectarea drepturilor omului, își vor dezvolta abilitățile de desen și pictură, exprimându-și în același timp gândurile prin artă.

Rezultatul final al proiectului va constitui prezentarea unui spectacol de teatru unui public mai larg din Tarnobrzeg si publicarea unui pliant.

Criterii de eligibilitate:

Candidații trebuie să fie rezidenți din Moldova cu vârsta cuprinsă între 18-28 ani, să prezinte interes față de domeniul drepturile omului, activităților sociale și artelor și să fie motivați să participe la întregul program. Candidații trebuie să posede limba engleză la nivel de comunicare, astfel încât să poată consulta documentația de proiect și comunica cu ceilalți participanți la program.

Doritorii de a lua parte la atelier sunt rugați să completeze acest g-form până la 6 iunie 2021:

Perioada programului: 7-16 iulie 2021.

Locul desfășurării: Tarnobrzeg, Polonia.

Sursa: oberliht.com

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Webinar pentru tineri care se află la început de cale profesională
Next Hackathon: Challenge Accepted PaperHack 2021
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten − 6 =