Șase programe de internship pentru un start cu succes în carieră


internship pentru tineri

Dacă ești student și te afli în căutarea unei oportunități de a obține experiență practică de lucru pentru care vei fi plătit, atunci ai accesat linkul potrivit. Mai jos găsești șase companii din Moldova care oferă internship-uri atât plătite, cât și neplătite, cu posibilitatea angajării ulterioare.

De azi înainte, viitorul tău se poate schimba la 180 de grade, dar doar dacă vei depune puțin efort și vei fi mai insistent(ă).

 Boomerang

Boomerang este o agenție de digital marketing performance din Chișinău, cu o experiență de peste șase ani pe piața din Moldova și România. Pe lângă strategii de marketing, reclame Google, Facebook și Yandex, agenția oferă și cursuri de Google Ads. Iar unul dintre cele mai recente proiecte este conferința PPC Day – primul și singurul eveniment din Republica Moldova dedicat reclamelor Pay Per Click.

Studenții facultăților de marketing și comunicare au posibilitatea să devină parte a unei echipe de digital marketing timp de două luni. Agenția Boomerang este deschisă către noi membri pasionați de mediul online, marketing și comunicare pentru pozițiile de manageri: SMM, Google Ads și Facebook Ads.

Sunt eligibili studenții originari din Republica Moldova care își fac studiile acasă sau în România. De asemenea, sunt încurajați să se înregistreze în program tinerii îndrăzneți, plini de creativitate și cu ideii mărețe.

Pe lângă perfecționarea abilităților de comunicare, dezvoltarea cunoștințelor în marketing și promovare online, stagiarii vor primi și un salariu lunar.

Pentru detalii suplimentare, sună la numărul de telefon 079 003 183.

Aquatrade

Aquatrade este cea mai mare companie de distribuție a apei potabile din Moldova. În prezent, 700 de oameni lucrează pentru ca în toate magazinele din țară să puteți cumpăra produsele OM, Gura Căinarului, Joy’s și altele.

Aquatrade îți oferă toate posibilitățile de angajare, chiar dacă nu ai experiență suficientă în vreun domeniu cu care operează compania. Dacă ești student(ă) și vrei să câștigi experiență într-o companie profesionistă, atunci nu ezita să urmezi o scurtă perioadă de stagiere. Aici vei combina simultan teoria și practica. Astfel te vei dezvolta mai rapid și vei deveni un bun specialist chiar de pe băncile universității.

Compania pune la dispoziție două-patru locuri pentru internship în domeniile Logistică și HR, dacă în scurt timp se va reveni la condițiile normale de activitate.

Pentru detalii suplimentare, sună la numărul de telefon 0683 33 703.

Endava

Endava este cea mai mare companie de servicii IT din Republica Moldova. La nivel internațional, compania Endava a fost inclusă oficial în lista uneia dintre cele mai cotate burse de valori din lume, NY Stock Exchange. Endava are peste 4 700 de angajați localizați în birouri din America de Nord, Europa de Vest și centre de livrare în România, Moldova, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Argentina, Uruguay, Venezuela și Columbia. Endava este o companie privată de tehnologie, înființată în 2000, cu sediul la Londra, Marea Britanie și are o filială și la Chișinău.

Doritorii de a deveni parte a acestei echipe internaționale au posibilitatea să facă intership-uri. Ele au loc de două ori pe an: primăvara și toamna. În prezent, programul se desfășoară online. Perioada de studiere este de trei luni, cinci zile pe săptămână, șase ore pe zi. Programul este gratuit, neremunerat.

Specialități: Aplications Management: AM Analyst, DevOps, AM Java Engineer, AM .NET Engineer
Development: Java, .NET, UI
Testing: Test Analyst, Test Automation

La internship se pot înregistra studenții de la facultățile de tehnologii informaționale, tinerii absolvenți sau cei înscriși la un program de master. Se pot înscrie și cei care își doresc să-și schimbe profesia și să activeze în unul din domeniile pe care îl propune sectorul IT.

Pe parcursul programului, participanții la program vor învăța de la specialiști cu experiență bogată în IT și vor avea acces la ateliere de instruire tehnică și învățare a programelor de lucru. Totodată, aceștia vor avea posibilitatea să activeze în cadrul proiectelor clienților și să participe la toate activitățile companiei: traininguri, activități distractive.

Media de angajare constituie 70-80%.
Pentru a te înscrie la internship trebuie să cunoști limba engleză și să ai cunoștințe de bază într-un program tehnic. Cei interesați pot aplica prin intermediul paginii oficiale www.endava.com în perioada anunțată. Alte detalii află AICI.

Pentru detalii suplimentare, sună la numărul de telefon 022 806 700.

Philip Morris Moldova

Philip Morris este lider mondial în industria tutunului. Compania a reușit să spargă tiparele și să transforme industria în care lucrează prin dezvoltarea produselor fără fum. Philip Morris International este prezent pe 180 de piețe și are peste 77 de mii de angajați la nivel mondial. Anul acesta Philip Morris Moldova a devenit una dintre cele trei companii de la noi din țară care a obținut certificarea internațională de Top Employer.

Compania oferă oportunități nelimitate pentru tinerele talente și este mereu în căutare de candidați gata să conteste gândirea convențională și să-și testeze aptitudinile într-un mediu de lucru internațional. Și în acest an acest, Philip Morris invită studenții din ultimul an de facultate și pe cei care au absolvit universitatea în ultimele 12 luni să aplice la programul de internship Smart Start. Stagiul de practică cu durată de 6 luni este răsplătit cu un salariu motivant.

Gândirea analitică excelentă, abilitatea de a comunica eficient și cunoașterea avansată a limbii engleze sunt principalele cerințe ale companiei față de studenții interesați să aplice la programul Smart Start în următoarele direcții:

  • Relații internaționale
  • Business și Administrare
  • Marketing și Logistică

Persoanele interesante pot aplica la programul Smart Start AICI.

Unifun

Compania Unifun este specializată în dezvoltarea de produse IT pentru operatorii de telefonie mobilă. Compania a fost fondată în Republica Moldova în anul 2005. În prezent, Unifun colaborează cu 110 operatori din 60 de țări ale lumii. În cadrul companiei activează 320 de persoane, dintre care 175 – la Chișinău.

Internship-urile la compania Unifun sunt disponibile mereu, dar din cauza carantinei, oficiul și-a sistat activitatea. După ridicarea carantinei se planifică internship-uri în luna iunie pe patru direcții:

  • Programare în PHP;
  • Programare în Java;
  • Administrarea sistemului;
  • Project management care include și cursuri tehnice pe sistemul de administrare.

Internship-ul este plătit și durează trei luni, cu posibilitatea angajării ulterioare.

Pentru detalii suplimentare, sună la numărul de telefon 022 885 820.

Public Media Group

Public Media Group este o agenție de publicitate din Chișinău care oferă consultanță și servicii de comunicare, printre care elaborarea strategiilor de comunicare și promovare, conceperea şi producerea filmelor, spoturilor video și audio, în colaborare cu diverse studiouri de producție din țară, consultanță în crearea de imagine și multe altele.

Compania oferă internship-uri pentru funcții precum SMM, copywriting. Solicitările pot fi expediate online la adresa companiei office@publicmedia.md sau pe pagina de Facebook.

Pentru detalii suplimentare, sună la numerele de telefon: 022-29-49-45, 022-29-09-55.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Studii liceale în UK. Află totul despre bursele HMC pentru tineri
Next Quizul de Winneri - pentru moși și pentru tineri!
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two + four =